Tukaj so napisane naše top teambuilding ideje, ki očarajo slehernega našega partnerja.

Teambuilding ideje, ki jih lahko izvedete sami:

1) Skupinski »tek na smučeh«

Zabavna team building aktivnost, kjer je bistvena koordinacija med člani posamezne ekipe. Za vsako ekipo boste potrebovali 2 deski in zanko vrvi za vsako osebo. Priporočamo 5-6 oseb /ekipo. Cilj je je čimprej prečkati ciljno črto, dotikanje tal je dovoljeno samo z deskami. Vsaka ekipa naj ima nekaj ima časa za načrtovanje (pred štartom).

2) Človeška gosenica

Cilje je s pomočjo zgolj časopisnega papirja in lepila sestaviti človeško gosenico. Udeleženci stojijo znotraj in poskušajo premakniti gosenico. Zadolžite osebo, ki bo določala tempo in pazite, da se papir se pretrga. Zmaga tista ekipa, ki prva pravilno prečka ciljno črto.

3) Tekma z žogami za sedenje

Zabavna igra polna smeha: potrebuje zgolj dovolj žog za sedenje in poligon – zagotovljena zabava ob bolj ali manj bolečih padcih.
Tekmovalci se morajo do ciljne črte prebiti na žogi ter se smejo ovirati drug drugega, drugih pravil ni.

4) Pajkove mreže

Super igra za skupine od 8 do 20 ljudi – bistvo te aktivnosti je medsebojna podpora pri doseganju skupnega cilja. Zmaga tista ekipa, kjer se VSI člani prebijejo čez mrežne ovire do cilja.

5) Simulacija borze (TB z našo pomočjo)

To je dinamična, zabavna simulacija borze, kjer ekipe trgujejo z vrednostnimi papirji, zlatom in valutami. Zmaga tista ekipa, ki je preko trgovalnega dne najbolj spretna in najbolj oplemeniti svoj budžet. Prava zabava se začne, ko vrednosti podjetji začne zaradi različnih vzrokov nihati in ko je izredno pomembna hitrost nakupa ali prodaje. Na ceno delnice vplivajo različni gospodarski in politični vplivi, katere ekipe lahko spremljajo preko novic na zaslonu, radia, poslovnega in rumenega časopisa.

Več o tem….

Poglejte naše druge programe.

p.s: preberite še zanimiv članek – katere TB lekcije se lahko naučimo z vzpona na Everest