AKTIVNOSTI

Aktivnosti

Z našimi aktivnosti popestrimo še tako dolgočasen dogodek.

V okviru ETC Adriatic imamo na voljo številne aktivnosti, ki niso »pravi« team building-i in so namenjene animaciji udeležencev dogodka.

Aktivnosti popestrijo sam dogodek, lahko jih uporabljamo indoor ali outdoor. V ceni najema aktivnosti je vedno prevoz do lokacije in usposobljen animator, ki poskrbi za varnosti, organizacijo, potek igre in animacijo.

Naše aktivnosti smo uporabljali že na več kot 500 piknikih. Aktivnosti so garancija za vašo zabavo.

Oglejte si video predstavitev dogodka z več kot 300 udeleženci skupine Porsche Slovenija.

Naše aktivnosti:

Družinski dan

Organizirate družinski piknik za vaše zaposlene in ne veste kako bi na pikniku zamotili otroke? Pripravili smo bogat program aktivnosti, ki bo navdušil tako otroke kot odrasle. Naša ponudba vključuje različna napihljiva igrala, kjer se bodo otroci lahko neomejeno zabavali in razigrano preživeli dan. Poskrbeli bomo tudi za čarobno poslikavo obraza, kjer se bodo otroci … Continue reading Družinski dan

Free drop blazina

Leti, leti, ... Večja kot je višina, večjo obotavljanje je lahko na vrhu kako sploh skočiti. Na noge, na trebuh, s hrbtom proti tlem? Način padca je odvisen od skakalca, pa tudi od varnostnih priporočil. “Free drop” blazina je zabavna in adrenalinska aktivnost za tiste malo bolj pogumne, ki iščejo malo več vznemirjenja. Ob prostem … Continue reading Free drop blazina

MELT DOWN – vrtalka

Ste pripravljeni na res pravi izziv? Igra “Meltdown” izzove prav vse vaše spretnosti, še posebej hitrost vaših nog in vašo pozornost. Osem tekmovalcev zavzame svoje mesto nato se zabava začne. Tekmovalci ujamejo ritem vrtalke in takrat se pravo tekmovanje proti sotekmovalcem in proti vrtečim palicam prične! Hitrost počasi povečujemo, pri večji hitrosti pa je potreben … Continue reading MELT DOWN – vrtalka

Nogomet z velikimi čevlji

Zabavni nogomet, kjer se le stežka poškodujete. Na noge dobite velike penaste čevlje, s katerimi poskušati nasprotnemu moštvu zabiti kar se da veliko golov…

Virtualna resničnost

Naredite vaš poslovni dogodek bolj zabaven s pomočjo virtualne izkušnje. Nadenite si 3D očala in tekmujte s svojimi sodelavci.

Combat lokostrelstvo

Comabat lokostrelstvo je priljubljena skupinska aktivnost. Izredno podobna aktivnost kot paintball samo da imajo udeleženci loke in puščice….

Veliki SUP

SUP ali “Stand up paddle” je pred nekaj leti v Sloveniji očaral mnoge obiskovalce vodnih površin, ki želijo biti nekaj posebnega.

Podri vse piksne

Izredno zabavna aktivnost, ki zgleda izredno preprosto, tako preprosto, da se postavimo vrsto in preizkusimo s tremi meti podreti vse piksne.

Nogometni pikado

Pikado je legendarna igra, ki zahteva veliko koncentracije in predvsem mirno nogo. Z našo igro nogometni pikado pa se vse postavi na glavo. Namesto treh puščic dobite tri žoge, katere morate z brco poslati v najboljši del tarče.  Nogometni pikado je igra med dvema nasprotnikoma, ki poskušata z nogometnimi streli v tarčo zbrati čim več točk. Namesto … Continue reading Nogometni pikado

Robin Hoodus

V pradavnini so lovci lok uporabljali za lovljenje živali, danes pa je lokostrelstvo popularna športna panoga. Z našim Robin Hoodusom se za nekaj časa prelevite v lovca na divjad in premagajte nasprotnika. Robin Hoodus je popolnoma nenevarna igra. Na koncu puščic je mehka guma, ki zagotavlja 100 % varnost. Igralec mora z lokom zadeti čimveč tarč (žogic) ki lebdijo v … Continue reading Robin Hoodus

ETC Pool Champion

Biljard je igra, ki že stoletja navdušuje ljudi širom sveta. Postanite ETC Pool Champion prav Vi! ETC Pool Champion je zabavna aktivnost, ki ponuja obilo smeha in nepredvidljivih preobratov. Če biljardne palice še nikoli niste držali v rokah naj vas ne skrbi, saj v tej aktivnosti uporabljate kar svoje noge. Pravila so enostavna: kdor prvi pospravi vse žoge svoje … Continue reading ETC Pool Champion

Ameriški gladiator

Imate dobro ravnotežje in poznate dobro borilno taktiko, ali pa se želite le športati in zabavati obenem? V tem primeru je Ameriški gladiator prava igra za vas.

Sumo

Privoščite si japonski nacionalni šport sumo na balkanski način. Z našo obleko se v hipu prelevite v pravilno obdarjenega borca.

Splatmaster Paintball

Smo eni izmed prvih ponudnikov Splatmaster Paintball v Sloveniji. Bistvo igre je zadeti nasprotnika s kroglicami…

Zorbing nogomet

Skrijte se v zorb mehurček in se odbijajte, zabijajte, naletavajte, divjajte in borite z ostalimi zorb tekmovalci.

Človeški ročni nogomet

Priljubljena igra bo oživela z ETC Človeškim nogometom! Nimate spretnih zapestij? Ni problema, saj ste v tej aktivnosti igralna figurica kar vi.

ETC Baseball

Najljubša ameriška prostočasna aktivnost bo sedaj postala tudi Vaša z ETC Baseballom!

Golf simulator

Golf simulator kot ena izmed aktivnosti je odlična popestritev vašega dogodka, kjer se boste preizkusili v različnih izzivih.

Top gear pedalus

Top Gear je znana britanska oddaja, kjer se gostje oddaje preizkusijo v hitrem krogu. Gostje dobijo na voljo avto in njihova naloga je, da krog čimprej prevozijo.

Multigames paketi

Multigames paketi je ponudba najpopularnejših ETC iger in aktivnosti za piknike ter zunanje dogodke.

Imate že izbrano lokacijo, hotel, prostor za piknik, pa iščete samo zabavo ali aktivnosti za popestritev vašega dogodka?

Največkrat naše stranke aktivnosti uporabljajo na :

Nadgradnja aktivnosti?

Same aktivnosti lahko nadgradimo v team building zabavnih športov. V tem primeru udeležence razdelimo v skupine, vsaka skupina tekmuje v vsaki aktivnosti.

Preberite nekaj iz naše zakladnice znanja

Stopimo v kontakt