Ste pripravljeni na res pravi izziv? Igra “Meltdown” izzove prav vse vaše spretnosti, še posebej hitrost vaših nog in vašo pozornost.

  Osem tekmovalcev zavzame svoje mesto nato se zabava začne. Tekmovalci ujamejo ritem vrtalke in takrat se pravo tekmovanje proti sotekmovalcem in proti vrtečim palicam prične! Hitrost počasi povečujemo, pri večji hitrosti pa je potreben seveda hitrejši odskok in obilo spretnosti. Z večkratnimi skoki se skušate izogniti dvema vrtečima palicama, ki pa seveda kdaj tudi nepričakovano spremenita hitrost in smer! Naša vrtalka uspešno izbija tekmovalca in zmagovalec je tisti, ki ostane sam. 

  Med igro ste popolnoma varni in jo boste odnesli brez ene praske. Mogoče boste po igri potrebovali le osvežitev, da malo zadihate potem pa boste že pripravljeni na nadaljnje aktivnosti. Oblazinjene palice, ki se jim boste skušali ogniti na čim bolj kreativen način so dobro oblazinjene, mehke in tudi varno nadzorovane s strani naših izkušenih animatorjev. Seveda brez dobre muzike ne gre, zato vam animator vrti ob vaših manj ali bolj uspešnih skokih vaše najljubše komade. Tako je vaša izkušnja samo še bolj vesela in poskočna. 

  Drugi, ki pa še čakajo na svojo šanso za spopad z “vrtalko” pa lahko čakajo na razgledni točki iz z višine ujamejo spomine, se smejijo in glasno navijajo! Ta super in zabavna aktivnost stke v tistih nekaj minutah spodbudno vzdušje, ne manjka smeha, ponesrečenih padcev in glasnega navijanja … 

  Komu: melt down” je namenjen  otrokom in odraslim. Tekmovalci morajo biti višji od 1,2 metra, da lahko dovolj visoko skočijo. 

  Lokacija: izvaja se na prostem tudi znotraj v dovolj velikem prostoru, idealna je za ETC Teambuilding olimpijada, prav tako lahko aktivnost preizkusite v okviru team building programa na Območju 70

  Koliko časa: igra poteka toliko časa, kolikor je določen pred začetkom igre. Ko nekdo v “areni”  zmaga in zadnji stoji na stopnički…

  Super zabavna igra, ki zahteva spretne noge, precej pozornosti in nekaj kondicije. Lahko je kot samostojno postavljena Teambuilding aktivnost (manjše skupine) ali kot del vsem ostalim aktivnostim.