STARTUP ODDIH

Startupi so pogosto pod velikim pritiskom, člani ekipe se soočajo z večjimi izzivi v smislu sodelovanja in komunikacije. Umik ali v angleščini Startup reatreas je delovni dopust, kjer se ekipa zabava in hkrati dela.

Zakaj startupi ne uspejo?

Pravzaprav je raziskava, ki je preučevala, zakaj startupi ne uspejo, večinoma odkrila, da je tretji najpogostejši razlog »ni prava ekipa« (23 %). Primeren startup umik, s kombinacijo aktivnosti in team buildingi vam pomaga dvigniti sodelovanje svojih kolegov.

Sej veste, mlada ekipa rabi obilico zabave, da je lahko kreativna. Namesto, da ste ujeti med stenami pisarne, zakaj ne bi razbili teh sten in svoje sodelavce popeljali ven v bolj ustvarjalno okolje. Destinacija za takšne startup oddih je lahko Velika Planina, Španija, Bali, Dubaj, Otok Ios, … odvisno od vašega proračuna, cilja podjetja in želja zaposlenih. Običajno takšni oddihi trajajo od 3 do 10 dni, lahko pa tudi dlje.

 

Pisarna visoko nad morjem z rahlim mediteranskim vetričem in vonjem po oceanu, ali bi raje imeli gorsko izkušnjo s pogledom na Alpe? Umaknite se iz pisarne in zadihajte s polnimi pljuči. Kar 92 % zaposlenih je po startup oddihu bolj zadovoljna, sama produktivnost zaposlenih pa se poveča za 68 %.

Strateško načrtovanje in kreativne rešitve vašega podjetja bomo prepustili vam, za vso organizacijo pa bomo poskrbeli mi. Seveda je vredno poudariti, da takšne vrste umiki, niso namenjeni le startup podjetjem, temveč se za to lahko odloči katerokoli podjetje, ki si želi še bolj povezati zaposlene, hkrati pa delati na idejah, vizijah in prebojnih idejah.

Kaj lahko organiziramo v okviru startup oddih:

  • najamemo primerno destinacijo,
  • organiziramo namestitev in celotno organizacijo,
  • aktivnosti, team building in zabavo,
  • na posamezni lokaciji lahko poiščemo skupnosti, mentorje, predavatelje ali zanimive osebe in vas povežemo,
  • smo na voljo na destinaciji za vse predloge in spremembe.
startup oddih

Kar 92 % zaposlenih je po startup umiku bolj zadovoljna, sama produktivnost zaposlenih pa se poveča za 68 %.

Zakaj izbrati ETC Adriatic za svoj startup umik?

Imamo bogato zbirko referenc, saj sodelujemo s številnimi podjetniškimi centri v regiji in po svetu. Direktor podjetja ETC Adriatic Matjaž Jug je podjetnik, startup predavatelj, soustanovitelj startup pospeševalnika KIKštarter in lastnik ETC Adriatic. Je soustanovitelj coworking prostora KIKštarter, član investicijskega sklada KIKštarter in startup mentor, ki je več kot 10 podjetjem pomagal iz 0 do vsaj 10M € prometa.

Stopimo v kontakt