STARTUP UMIK

Goriška Brda

Startupi so pogosto pod velikim pritiskom, člani ekipe se soočajo z večjimi izzivi v smislu sodelovanja in komunikacije. Startup umik ali v angleščini Startup reatreas je delovni dopust, kjer se ekipa zabava in hkrati dela.

Pravzaprav je raziskava, ki je preučevala, zakaj startupi ne uspejo, večinoma odkrila, da je tretji najpogostejši razlog »ni prava ekipa« (23 %). Primeren startup umik, s kombinacijo aktivosti in team buildingi vam pomaga dvigniti sodelovanje svojih kolegov.

Sej veste, mlada ekipa rabi obilico zabave, da je lahko kreativna.  Namesto, da ste ujeti med stenami pisarne, zakaj ne bi razbili teh sten in svoje sodelavce popeljali ven v bolj ustvarjalno okolje. Pisarna visoko nad morjem z rahlim mediteranskim vetričem in vonjem po oceanu, ali bi raje imeli gorsko izkušnjo s pogledom na Alpe? Strateško načrtovanje in kreativne rešitve vašega podjetja bomo prepustili vam, za vso organizacijo pa bomo poskrbeli mi.

Seveda je vredno poudariti, da takšne vrste umiki, niso namenjeni le startup podjetjem, temveč se za to lahko odloči katerokoli podjetje, ki si želi še bolj povezati zaposlene, hkrati pa delati na idejah, vizijah in prebojnih idejah.

Kaj lahko organiziramo:

  • Najdemo primerno destinacijo,
  • organiziramo namestitev in celotno organizacijo,
  • aktivnosti, team buildinge in zabavo,
  • na posamezni lokaciji poiščemo startup skupnosti, mentorje, predavatelje ali zanimive osebe in vas povežemo,

Kar 92 % zaposlenim je po startup umiku bolj zadovoljna, sama produktivnost zaposlenih pa se poveča za 68 %.

Zakaj izbrati ETC Adriatic za svoj startup umik?

Imamo bogato zbirko referenc, saj sodelujemo s številnimi podjetniškimi centri v regiji in po Svetu. Direktor podjetja ETC Adriatic Matjaž Jug je podjetnik, startup predavatelj, soustanovitelj startup pospeševalnika KIKštarter in lastnik ETC Adriatic. Je soustanovitelj coworking prostora KIKštarter,  član investicijskega sklada KIKštarter in startup mentor, ki je več kot 10 podjetjem pomagal iz 0 do vsaj 10M € prometa.

Stopimo v kontakt