PIKNIK

piknik prostor

Na spletu je veliko piknik prostor, več kot 1000 organiziranih piknikov za podjetja je garancija za kakovosten dogodek.

Pikniki so sproščeni dogodki v naravi in kot poslovni dogodek najbolj razširjeni med podjetji. V našem podjetju se zavedamo, kako težko je najti pravo lokacijo, hkrati pa ni več dovolj, da zaposlenim ponudimo meso iz žara in odbojko na mivki. Pikniki so postali poslovni dogodki s ciljem, da se člani našega tima družijo, spoznavajo in gradijo medsebojne odnose.  Glede na to, da so piknik vse bolj poslovnim dogodkom služijo kot odličen način podjetja. da si zviša podobo v očeh zaposlenih, dvigne lojalnost in izboljša ogled. Iz tega razloga , moramo organizacijo takšnega dogodka jemati resno.

Za koga lahko organiziramo piknik: 

  • lahko je družinski, povabite družine in družinske člane,
  • lahko je namenjen poslovni partnerjem ( predstavitev novosti vašega podjetja, nove izdelke),
  • dogodek je lahko v kombinaciji s izobraževanjem ali predavanjem,
  • dogodek lahko organizirate kot zabavo

Kateri piknik lokacije ponujate?

Med najbolj priljubljene lokacije v Sloveniji sodijo Sidro Zbilje, Pri Peclju, Vodice, Menina, Krvavec, Obala in Otočec. Na voljo imamo skoraj 20 piknik prostor, kjer lahko organiziramo piknik.

V ETC Adriatic imamo lastni prostor za dogodke Območje 70, ter lokacije, ki ji tržimo ekskluzivno tako v Slovenji, Hrvaškem in v Srbiji. Tako na Hrvaške, kot v Srbiji imamo tudi lastno pisarno, tako da vam lahko dogodek organiziramo tudi v teh dveh državah? 

Kaj vse vključuje ponudba?

Celoten dogodek organiziramo od začetka do konca, na ključ in brez skritih stroškov. Posebnost naše ponudbe je to, da vam organiziramo celotno ponudbo. Poleg prostora vam organiziramo tako  animacijo, catering, aktivnosti, team building in zabavo. Na voljo imamo številne lastne aktivnosti in številne team building programe. Smo inovatorji na področju team buidlinga in skupinskih aktivnosti.

Piknik prostor ste že rezervirali? Nič za to…

V kolikor ste našli lokacijo, nič za to. Sam prostor po navadi ni dovolj za kvalitetno vsebine. Mi vam lahko pripravimo aktivnosti,  olimpijado, treasre hunt, zorbing, priskrbimo moderatorja in ozvočenje. Na voljo imajo jih več kot 30 aktivnosti, katere  izberemo odvisno od lokacije in želje udeležencev.

Preko 1000 izvedenih piknikov je najboljša garancija za odličen poslovni dogodek.

Kako lahko nadgradimo vaš dogodek?

Piknik ni več samo piknik. Je lahko tematska zabava, izlet v naravo, dogodek za vaše poslovne partnerje ali družinske člane.

Organiziramo ga lahko kot poslovni dogodek visoko v hribih, ali sredi Ljubljane.

Preberite nekaj iz naše zakladnice znanja

Stopimo v kontakt