Pikniki so sproščeni dogodki v naravi in kot poslovni dogodek najbolj razširjeni med podjetji. Ker se v našem podjetju zavedamo, kako težko je najti pravo lokacijo za piknik, hkrati pa ni več dovolj, da zaposlenim ponudimo meso iz žara in odbojko, smo vam pripravili TOP 5 idej za vaš piknik prostor, kjer lahko organizirate poslovni dogodek in ga obogatite tudi z različnimi aktivnostmi ali team building programi. Preverite tudi naš blog Piknik prostor Ljubljana ( piknik lokacije v Ljubljani in okolici)

Območje 70

Območje 70 je unikaten prireditveni prostor, ki se nahaja v nekdanji smodnišnici v Kamniku, ob vznožju Kamniško – Savinjskih Alp. Razprostira se na 16.000 m2. Območje ponuja številna doživetja in aktivnosti, poleg Postojnske jame je to edini prostor v Sloveniji z lastno železnico. Številne stavbe na lokaciji, s čudovitimi razgledi na Kamniške Alpe, pričajo o bogati zgodovini nekdanje Smodnišnice. Poleg tega Območje70 predstavlja piknik prostor, ki obiskovalcem nudi popolno zasebnost.

Zbilje

Piknik prostor ob Zbiljskem jezeru omogoča organizacijo dogodka z več kot 2.000 udeleženci. Eden največjih pokritih piknik prostorov v Sloveniji je lociran na čudoviti lokaciji ob Zbiljskem jezeru. Bližina vode omogoča mnogo različnih aktivnosti, s katerimi se boste ohladili v toplih poletnih dnevih.

Ljubljana

Piknik prostor Ljubljana je le nekaj minut oddaljen od ljubljanske obvoznice. Lokacija piknik prostora je v naravi, na bregu Ljubljanice. Na voljo so vam igrišče za odbojko, košarko, nogomet in balinanje, ki vas bodo razgibala do popolnosti. Po gibanju v naravi se vam bo prilegla odlična hrana po kateri slovi gostilna, ki se nahaja v sklopu kompleksa. Lokacija ima na voljo pokrit prostor v primeru dežja.

Vodice

Piknik prostor Vodice predstavlja idilično lokacijo za piknik v naravi. Športni center leži v gozdičku na robu Vodic, le streljaj iz Ljubljane, in razpolaga s celovito ponudbo za organizacijo piknika za skupine do 300 oseb. Na športnih igriščih se boste lahko najprej rekreirali, nato pa vas bomo na velikem, delno tudi pokritem letnem vrtu postregli s hrano in pijačo.

Menina

Prostor sredi Savinjske doline je prava izbira za tiste z nekaj adrenalinske žilice. Medtem ko se čevapčiči, pleskavice in piščanec še pečejo, se vaša ekipa po obvezni degustaciji Savinjskega želodca odpravi v adrenalinski park, ali pa kar na rafting po reki Savinji. No če želite malo bolj umirjen dogodek, se lahko prosto zabavate ob umetnem jezeru.


KONTAKT