Izleti

Za vas imamo pripravljene izlete, ki so lahko aktivni, kulinarični ali zabavni. Vse, kar potrebujemo od vas je, da nam razkrijete vaše želje, okvirni datum in  število oseb. Izlete organiziramo enodnevne ali večdnevne.

Spodaj smo pripravili nekaj idej za izlet. Seveda vseh programov nismo objavili, lahko nam pa pošljete povpraševanje. Potrudili se bomo, da bomo za vas pripravili ponudbo v enem delovnem dnevu. Za pokušino smo pripravili 10 idej izlet podjetja  po Sloveniji in okolici.

Nekaj idej za lokacije izletov: 

 • Primorska
 • Krvavec
 • Velika planina in Kamnik
 • Notranjska
 • Prekmurje
 • Goriška Brda
 • Dolenjska
 • Bela Krajina
 • Jezersko
 • Bohinj, Bled
 • Kras z Lipico
 • ….

DESET IDEJ ZA VAŠ IZLET! 

1. Otočec – Srednjeveški team building

Udeležence bomo popeljali v čas srednjega veka in vitezov. Grad struga leži ob reki Krki in samo nekaj korakov stran od bolj znanega gradu Otočec. Za vas smo pripravili srednjeveški team building, za katero je bil navdih sedija Igra prestolov. Za poznavalce serije smo pripravili pravi spektakel, ki obsega tudi čisto pravi stol iz filma, kostume in spopade med posameznimi “družinami”.

Bitka za prestol

2. Kamnik – Prestolnica pivovarjev

20 kilometrov iz središča Ljubljane leži Kamnik, mesto pod Alpami, ki je v zadnjem času postal prestolnica pivovarjev. Na tem območju so zrastle 3 pivovarne, pri čemer je potrebno povedati, da jih v garažah domačinov nastaja še cel kup. Tokratno doživetje EpicHunt bo malo drugačno, saj boste namesto zaklada iskali različna piva. Pri tem vam bo v pomoč iPad, ki vas bo vodil do posameznih točk, na katerih vas bodo čakali videochallange-i izzivi, kvizi, animatorji z nalogami in pa seveda nagrade v obliki hmeljevega napitka. Izlet lahko kombiniramo z adrenalinskim Območjem 70.

3. Pomurje – romantično

Obiskali bomo Pomurje, območje katerega povezuje Mura. Za vas smo pripravili aktivnosti in doživetja, katere so značilna za to pokrajino. Z rafti se bomo spustili po Muri, obiskali znameniti mlin na Muri, se preizkusili kot mlinarji in se odpeljali do otoka Ljubezni, kjer bomo imeli pravi piknik. Po kosilu sledi obisk najbolj znane pivovarne v regiji. Pohajkovanje bomo končali na kmetiji Firbas, kjer bomo imeli tudi večerjo.

4. Krvavec – Aktivni

Najbližja planina Ljubljane, ki  ponuja številna doživetja in aktivnosti. Včasih kar malo pozabimo, da obstaja tudi poleti. Planina ponuja vožnja z nihalko na Krvavec in številna doživetja na planini. Vsi poznamo večerjo na zajli, no mi si tega ravno ne bomo privoščili, bomo pa začeli v podobnem slogu. Ob prihodu nas čaka kislo mleko in pastirske dobrote, nato pa adrenalin do konca. Vsak si bo glede na svojo želje izbral aktivnost. Na voljo bo 8 različnih aktivnosti, od vožnje s skirojem, gokartom, kolesom, plezalno steno, adrenalinskim parkom,.. Kolesarji lahko izberejo več možnosti, od najtežjih do tistih, ki so primerna za vse udeležence.

5. Jezersko – V naročju Alp

Gorniška vas Jezersko, leži v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp. Nudi sproščeno okolje in neokrnjeno naravo, kjer se lahko prepričamo, da tak raj obstaja samo 45 minut stran od visokih stolpnic slovenske prestolnice. V Jezerski EpicHunt »Štoriji« se boste preizkusili v številnih vaških izzivih, v katerih boste v vlogi pastirjev iskali Jezersko-Solčavske ovce, gasili gorečo vas, analizirali Jezersko Slatino, švercali kavo iz sosednje avstrijske Železne Kaplje… Pri tem vam bo v pomoč iPad, ki vas bo vodil do posameznih točk, na katerih vas bodo čakali videochallange-i izzivi, kvizi, animatorji z nalogami in pa seveda nagrade.

6. Velika planina

Doživite Alpski svet in se sprehodite po eni izmed najbolj unikatnih planin na svetu. Velika planina na kateri čas stoji že 500 let, je s svojo idilično vasico eden od draguljev, kateri še vedno ostajajo nedotaknjeni. Pašništvo je na planini prisotno že vseh 500 let in je tudi razlog, da se je vasica zgradila, planina pa razvijala na svojevrsten način. Tako pastirji s svojimi kravami še danes držijo svoj primat in skrbijo, da življenje na planini ne zaide v napačno smer.

7. Notranjska

V Pivki si bomo ogledali vojaški muzej, se spustili v podmornico ter v vojaški kantini pojedli  vojaško enolončnico. Na vojaškem poligonu si boste ogledali tankovsko moč nekdanje države, ki bo organizirana samo za vaše podjetje. Po Pivki se bomo odpravili do Loža, kjer si bomo degustirali lokalne dobrote, podrobneje spoznali medveda ter si ogledali muzej polharstva. Jedli bomo v gostišči Mlakar, ki je po Evropi znano kot gostišče, kjer lahko najhitreje vidite medveda.

8. Goriška Brda

Goriška Brda so pravljična pokrajina, ugnezdena na pol poti med Alpami in Jadranom, z obiljem lepot in zanimivosti. Za vas smo pripravili program, ki bo razkril tudi dele pokrajine, katerih še ne poznate. S pomočjo tabličnih računalnikov se bomo podali na izziv po prostranih poteh Goriških Brd. Med posameznimi točkami bomo postavili tudi izzive, katere boste morali rešiti kot ekipa. Naloge so kreativne zabavne in ne preveč fizično zahtevne. Pridite in se preizkusite, kako bi se odrezali v časih, ko smo iz Italije švercali kavo, čokolade, kavbojke,…Da pa ne bo prelahko, se bomo do Italije prebili kar z Jeepi.

9. Furlanija

Avtonomna Italijanska pokrajina ob meji s Sloveniji, kjer se govori slovensko, avstrijsko, italijansko in kjer kar pol milijona ljudi govori Furlansko. V prve delu bomo obiskali slovensko zamejstvo, Gorico in eno izmed najboljših slovenskih zamejskih gostiln v regiji, nato se bomo odpeljali do Vidma, mesta San Daniele, od koder je doma najboljši italijanski pršut. Sledi vožnja do idiličnega hotela najlepših hotelov v regiji Villaverde resort.   Drugi dan se bomo zapeljali do peščene plaže Gradeža.

10. Avstrijska Koroška

Dvodnevno doživetje na Avstrijskem Koroškem, dežela ki je tako blizu, toda poznamo jo izredno malo.  Izlet, ki gre preko naših meja v glavi in ponuja kulinarično in team building doživetje. Spustili se bomo po največjem toboganu regiji, si ogledali orlovo predstavo in zaveslali po jezeru. Po deželi kjer tudi med domačini z avstrijskimi tablicami velikokrat slišimo slovensko govorico, bomo okusili tipične jedi z Avstrijske Koroške, po želji pa nas postrežejo tudi z najbolj znanim avstrijskim zrezkom – dunajcem. Ne moremo niti mimo klasičnih kajzaric, pri katerih si zobe podmažemo tudi z nam znanimi domačimi salamami in mladim sirom.

POSEBNOST

Vsak povpraševanje je poseben izziv za nas, vsako povpraševanje vzamemo resno in ga prilagodimo naročniku. V izlet lahko dodamo tudi team building programe, aktivnosti, piknik ali različne vrste izobraževanj.

ETC Adriatic je turistično agencija z licenco Gospodarske zbornice Slovenija za izvedbo in prodajo turističnih aranžmajev. Smo člani Kongresnega urada Republike Slovenije, Podjetniškega kluba Kamnik, Slovenske gospodarske zveze v Celovcu, mednarodne butičnega združenje turističnih agenciji Beyond Limits in člani mednarodnega treasure hunt združenja Moove team. Letno v Sloveniji, Hrvaškem in ostalih državah organiziramo približno 130 poslovnih dogodkov.

KONTAKT