IZOBRAŽEVANJA ZA ZAPOSLENE

V podjetju ETC Adriatic vam ponujamo praktične delavnice in izobraževanja za zaposlene, ki jih izvajamo skupaj s team building aktivnostmi. Zagotavljamo vam prenos teoretičnega znanja v praktično izkustvo preko Team building aktivnosti. Osredotočamo se na zabavno interpretacijo tematik, ki jih želite boljše razumeti in izboljšati v vašem podjetju. V procesu kreacije izbranega izobraževanja in tekom  izvedbe uporabljamo kreativna orodja, ki so popolnoma prilagojena izzivom s katerimi se trenutno soočate. 

Naša osrednja pozornost je usmerjena v razumevanje ciljev in vizije vašega podjetja ter v povečanje produktivnosti in dobrega počutja na delovnem mestu. Naše delavnice in izobraževanja so odlično izhodišče za odkrivanje in implementacijo novih idej ter seveda nadgradnjo kompetenc vašega kadra. 

Z našimi delavnicami lahko dosežete naslednje cilje:

  • Aktivno razvijate in podpirate timski duh.
  • Razvijate kompetence zaposlenih.
  • Izboljšujete motivacijo zaposlenih in delovanje ekipe.
  • Razvijate potenciale zaposlenih.
  • Povečujete blagovno znamko podjetja.
  • Gojite socialne veščine in spoštovanje vsakega posameznika v ekipi.

Visoko motivirani zaposleni vodijo k boljši produktivnosti na delovnem mestu in organizacijski uspešnosti. Naša pomoč vam omogoča izboljšanje delovanja in učinkovitosti vaše organizacije tako, da zaposlenim omogočite delavnice, ki spodbujajo zdrave odnose na delovnem mestu, učinkovite prakse upravljanja ter visoko angažiranost zaposlenih.

Celotna delavnica s programom team buildinga se lahko izvaja na sedežu vašega podjetja ali pa skupaj poiščemo primeren prostor, kjer organiziramo tudi prehrano, coffee break, namestitev ter po želji dodamo motivatorja iz športa, kulture ali podjetništva. Dogodek lahko organiziramo v Sloveniji, na Hrvaškem, Srbiji, Črni gori ali na našem Območju 70.

Potek izobraževanja za zaposlene vključuje naslednje faze:

  • Teoretično delavnico, kjer predstavimo osnovno teorijo.
  • Praktični preizkus pridobljenega znanja v okviru strokovnega team buildinga.
  • Refleksija in zaključek.

Celoten program delavnice in team buildinga traja od 5 do 10 ur, odvisno od izbranega programa in želene intenzivnosti.

Podjetja z dobrim employer brandingom imajo kar za 28 % nižjo fluktuacijo zaposlenih in od 90 do 200 % nižje stroške na zaposlenega.

Pomagamo vam lahko izboljšati delovanje in učinkovitost vaše organizacije tako, da vašim zaposlenim omogočimo delavnice, ki so navdih za zdrave odnose na delovnem mestu, učinkovite prakse upravljanja in visoko angažiranost zaposlenih.

Celotna delavnica s team building programom lahko poteka na sedežu vašega podjetja ali pa najdemo primerno lokacijo in organiziramo še prehrano, coffee break, namestitev, po želji dodamo še motivatorja iz športa, kulture ali podjetništva. Dogodek lahko organiziramo v Sloveniji, na Hrvaškem, Srbiji, Črni gori ali na našem Območju 70.

Delavnice za zaposlene

Sodelovanja med generacijami

Kjer boste spoznali kako pomembno je medgeneracijsko sodelovanje. Le ta nam namreč omogoča izmenjavanje znanja in izkušenj, pripomore k boljšim odnosom na delovnem mestu, zmanjšuje zmedo in nerazumevanje ter povečuje produktivnost.

Zdravje na delovnem mestu

kjer boste spoznali kako pomembna je skrb za ohranjanje in izboljševanje zdravja zaposlenih. Zdravi in zadovoljni delavci so namreč produktivnejši in ustvarjalnejši, redkeje zbolijo in redkeje odhajajo v bolniški staž ter ostajajo zvesti organizaciji oz. delodajalcu.

Pospeševanje prodaje

kjer boste spoznali pristope, ki vam bodo, ne glede na to kako veliko podjetje ste, pomagali pri pospeševanju prodaje. Naučite se metod in strategij, ki jih pri prodaji uporabljajo najuspešnejša podjetja.

Komunikacija in konflikt med zaposlenimi

kjer se bodo udeleženci naučili kako prepoznati nastanek in vzrok konflikta na delovnem mestu, kako obvladovati čustva ob tem ter spoznali načine kako lahko problem rešimo, brez osebnih napadov.

Kako postati najboljša ekipa

kjer boste spoznali bistvene lastnosti najboljših ekip in kako jih doseči. Zanesljivost, čustvena varnost zaposlenih, jasna vizija in cilji podjetja, so le ene izmed lastnosti, ki dobro ekipo ločijo od slabe.

Blagovna znamka zaposlenega

kjer boste spoznali kaj je blagovna znamka zaposlenega (ang. employer branding) in zakaj je pomembna. Dobro izdelana blagovna znamka podjetju namreč omogoča, da izrazi svoje želje glede zaposlenih ter ugodnosti in prednosti, ki jih ponuja kot zaposlovalec.

Postanimo vitki  in kreativni kot startup podjetje

Preberite nekaj iz naše zakladnice znanja

Stopimo v kontakt