IZOBRAŽEVANJA ZA ZAPOSLENE

V podjetju ETC Adriatic vam ponujamo praktične delavnice in izobraževanja za zaposlene, ki jih izvajamo skupaj s team building aktivnostmi. Osredotočamo se na zabavno interpretacijo tematik, ki jih želite boljše razumeti in izboljšati v vašem podjetju. V procesu kreacije izbranega izobraževanja in tekom izvedbe uporabljamo kreativna orodja, ki so popolnoma prilagojena izzivom s katerimi se trenutno soočate. 

Naša osrednja pozornost je usmerjena v razumevanje ciljev in vizije vašega podjetja ter v povečanje produktivnosti in dobrega počutja na delovnem mestu. Naše delavnice in izobraževanja so odlično izhodišče za odkrivanje in implementacijo novih idej ter seveda nadgradnjo kompetenc vašega kadra. 

Z našimi delavnicami lahko dosežete naslednje cilje:

  • Aktivno razvijate in podpirate timski duh
  • Razvijate kompetence zaposlenih
  • Izboljšujete motivacijo zaposlenih in delovanje ekipe
  • Razvijate potenciale zaposlenih
  • Povečujete blagovno znamko podjetja
  • Gojite socialne veščine in spoštovanje vsakega posameznika v ekipi

Visoko motivirani zaposleni imajo ključno vlogo pri dvigu produktivnosti na delovnem mestu in doseganju organizacijske odličnosti. Z našo pomočjo lahko izboljšate delovanje in učinkovitost vaše organizacije. To dosežete tako, da vašim zaposlenim omogočite udeležbo na delavnicah, ki spodbujajo vzpostavljanje zdravih medosebnih odnosov na delovnem mestu, uvajajo učinkovite metode upravljanja ter poskrbijo za visoko stopnjo angažiranosti med zaposlenimi. 

Potek izobraževanja za zaposlene vključuje naslednje faze:

  • Teoretično delavnico, kjer predstavimo osnovno teorijo.
  • Praktični preizkus pridobljenega znanja v okviru strokovnega team buildinga.
  • Refleksija in zaključek.

Celoten program delavnice in team buildinga traja od 5 do 10 ur, odvisno od izbranega programa in želene intenzivnosti.

Delavnica s team building programom lahko poteka na sedežu vašega podjetja ali pa najdemo primerno lokacijo in organiziramo še prehrano, coffee break, namestitev, po želji dodamo še motivatorja iz športa, kulture ali podjetništva. Dogodek lahko organiziramo v Sloveniji, na Hrvaškem, Srbiji, Črni gori ali na našem Območju 70.

Podjetja z dobrim employer brandingom imajo kar za 28 % nižjo fluktuacijo zaposlenih in od 90 do 200 % nižje stroške na zaposlenega.

BLAGOVNA ZNAMKA DELODAJALCA

Izgradnja močne blagovne znamke delodajalca: Povečajte uspeh in zadovoljstvo v vašem podjetju

KOMUNIKACIJA IN KONFLIKT NA DELOVNEM MESTU

Zabavna in poučna izobraževanja ki vam omogočajo, da izboljšate komunikacijo med vašimi zaposlenimi in s tem zmanjšate možnost konfliktov.

ZDRAVJE NA DELOVNEM MESTU

Izobraževanja in delavnice, ki vam omogočajo, da izboljšate zdravje vaših zaposlenih in ustvarite zdravo delovno okolje.

POSPEŠEVANJE PRODAJE

Naložba v izobraževanje za pospeševanje prodaje ni le naložba v vaše zaposlene, temveč tudi v prihodnost vašega podjetja. Izpopolnjene prodajne veščine bodo pripomogle k večji učinkovitosti, večji lojalnosti strank in višjim prihodkom.

MEDGENERACIJSKO SODELOVANJE IN TIMSKI DUH

Namen delavnice “medgeneracijsko sodelovanje in timski duh” je vzpostavitev načina dela med vašimi zaposlenimi, ki spodbuja k sprejemanju generacijskih razlik in hkrati se udeleženci začnejo zavedati kako lahko med seboj boljše sodelujejo.

Preberite nekaj iz naše zakladnice znanja

Stopimo v kontakt