IZOBRAŽEVANJA ZA ZAPOSLENE

Na voljo imamo tudi številne delavnice in izobraževanja za zaposlene, katere organiziramo skupaj s team buildingom. Podjetjem želimo ponuditi teorijo in prakso v okviru team building programov. Velikokrat so izobraževanja zaposlenih zelo teoretična, sami pa poskušamo na zabaven način predstavite teme, ki so v podjetju ključne, da jih razumejo vsi.

Poleg tradicionalni delavnic uporabljamo tudi kreativna orodja glede na potrebe in izzive naših strank. Osredotočamo se na razumevanje ciljev in vizije podjetja, povečanju  produktivnosti in dobrega počutja na delovnem mestu. Delavnice so odličen način komuniciranja novih idej in nadgradnja kompetence.

Z našimi delavnicami:

 • Aktivno razvijate in podpirate timski duh,
 • razvijanje kompetence zaposlenih,
 • izboljšujete motivacijo zaposlenih in delovanje kot ekipe,
 • razvijate potenciale zaposlenih,
 • povečujete blagovno znamko podjetja,
 • gojiti socialne veščine in spoštovanje vsakega posameznika v ekipi.

Visoka motiviranost  zaposlenih vodi k boljši produktivnosti na delovnem mestu in organizacijski uspešnosti.

Podjetja z dobrim employer brandingom imajo kar za 28 % nižjo fluktuacijo zaposlenih in od 90 do 200 % nižje stroške na zaposlenega.

Pomagamo vam lahko izboljšati delovanje in učinkovitost vaše organizacije tako, da vašim zaposlenim omogočimo delavnice, ki so navdih za zdrave odnose na delovnem mestu, učinkovite prakse upravljanja in visoko angažiranost zaposlenih.

Za celotno delavnico s team building programom lahko poteka na sedežu vašega podjetja ali pa najdemo primerno lokacijo in organiziramo še prehrano, coffee break, namestitev, po želji dodamo še motivatorja iz športa, kulture ali podjetništva. Dogodek lahko organiziramo v Sloveniji na Hrvaškem, Srbiji, Črni Gori ali na našem Območju 70.

POTEK  IZOBRAŽEVANJA ZA ZAPOSLENE

 1. ) Teorija v okviru delavnice
 2. ) Praktično preizkus znanja v okviru strokovnega team buildinga
 3. ) Refleksija

Celoten program tako delavnice in team buildinga traja med 5 do 10 ur, odvisno od izbranega programa in željene intenzivnosti.

Na voljo imamo naslednje delavnice:

 • Sodelovanja med generacijami, kjer boste spoznali kako pomembno je medgeneracijsko sodelovanje. Le ta nam namreč omogoča izmenjavanje znanja in izkušenj, pripomore k boljšim odnosom na delovnem mestu, zmanjšuje zmedo in nerazumevanje ter povečuje produktivnost.
 • Zdravje na delovnem mestu, kjer boste spoznali kako pomembna je skrb za ohranjanje in izboljševanje zdravja zaposlenih. Zdravi in zadovoljni delavci so namreč produktivnejši in ustvarjalnejši, redkeje zbolijo in redkeje odhajajo v bolniški staž ter ostajajo zvesti organizaciji oz. delodajalcu.
 • Pospeševanje prodaje, kjer boste spoznali pristope, ki vam bodo, ne glede na to kako veliko podjetje ste, pomagali pri pospeševanju prodaje. Naučite se metod in strategij, ki jih pri prodaji uporabljajo najuspešnejša podjetja.
 • Komunikacija in konflikti med zaposlenimi, kjer se bodo udeleženci naučili kako prepoznati nastanek in vzrok konflikta, kako obvladovati čustva ob tem ter spoznali načine kako lahko problem rešimo, brez osebnih napadov.
 • Kako postati najboljša ekipa, kjer boste spoznali bistvene lastnosti najboljših ekip in kako jih doseči. Zanesljivost, čustvena varnost zaposlenih, jasna vizija in cilji podjetja, so le ene izmed lastnosti, ki dobro ekipo ločijo od slabe.
 • Blagovna znamka zaposlenega, kjer boste spoznali kaj je blagovna znamka zaposlenega (ang. employer branding) in zakaj je pomembna. Dobro izdelana blagovna znamka podjetju namreč omogoča, da izrazi svoje želje glede zaposlenih ter ugodnosti in prednosti, ki jih ponuja kot zaposlovalec.
 • Postanimo vitki  in kreativni kot startup podjetje

Preberite nekaj iz naše zakladnice znanja

Stopimo v kontakt