Leto se počasi zaključuje in vsi skupaj že gledamo proti koncu in seštevamo številke. Skupaj z vami verjamemo, da bo poslovno leto uspešno in da velik del k uspehu prispevajo tudi vaši zaposleni. Novo leto pa je čas, ko se jim lahko še posebej zahvalimo za sodelovanje in uspešno delo.

Bi letos imeli tradicionalno novoletno zabavo, mogoče izlet, druženje z aktivnostmi ali bi zaposlenim ponudili kaj drugega? Možnosti je kar nekaj, da pa se boste lažje odločili smo samo za vas pripravili TOP 20 DECEMBRSKIH PREDLOGOV, ki vam bodo pomagale pri organizaciji vašega poslovnega dogodka.

Kot vedno pa bomo pri ETC Adriatic oskrbeli, da bo vaš dogodek izjemen!

1. Božični Epichunt po Ljubljani (Outdoor) 

Trajanje: 3 ure
Team buidling
Število oseb: od 10 do 80 oseb
Lokacija: Ljubljana, center mesta

Božični EpicHunt po Ljubljani predstavlja odlično decembrsko aktivnost za vas in vaše zaposlene. Z udeleženci se najprej zberemo na Kongresnem trgu, od tam naprej pa nas čaka le še zabava. Vaša naloga je iti po Božičkovi poti in rešiti Božička, ki je na svoji poti moral zasilno pristati. Med čakanjem na pomoč se je odločil, da se malo sprehodi po praznični Ljubljani, vendar ga kaj kmalu premami kuhano vino in za njim se izgubi vsaka sled. Vaša naloga bo, da najdete Božička, popravite sani in ga pošljete nazaj na delo!

Božični EpicHunt je treasure hunt kjer s sodelavci raziskujete decembrsko Ljubljano, se grejete ob kuhanem vinu ter se na vsaki točki spopadate z različnimi izzivi. Sam dogodek lahko zaključimo ob večerji sredi Ljubljane.

2.Deset Božičkovih izzivov (Indoor)

Trajanje: 2 uri
Družinska decembrska dogodivščinaŠtevilo oseb: od 30 do 100 oseb
Lokacija: Podjetje ali lokacija po lastni izbiri

Deset Božičkovih izzivov je decembrska dogodivščina za celotno podjetje in družine vaših uslužbencev. Na sedež podjetja pride čisto pravi Božiček, ki seboj pripelje tudi svoje škratke. Le te vsaki ekipi (družini) prinesejo skrivnostno božično škatlo in zabava se lahko začne! V vsaki škatli se nahaja 10 Božičkovih izzivov, ki jih otroci in starši rešujejo skupaj z Božičkom. Na koncu igre Božiček nagradi najboljšo in najhitrejšo družino, ob enem pa poskrbi, da bo dogodek vsem zaposlenim in otrokom, ostal v izjemnem spominu. Sam dogodek lahko popestrimo tudi z dodatno predstavo ali razdelitvijo daril za otroke.

3. Craft EPICHUNT po kamniško (Outdoor)

Trajanje: 5 ur (popoldanski program)
Izlet, Team buidling
Število oseb: od 10 do 40 oseb  Lokacija: Kamnik

V Kamniško-Savinjskih Alpah so lokalci zelo ponosni na svojo čisto vodo. Beseda o tem je prišla na ušesa marsikateremu pivovarju in kmalu so se začele v osrčju Alp odpirati mikropivovarne. Tako danes Kamnik predstavlja meko slovenskega craft piva. Pri ETC Adratic smo uporabili znanje, ki ga imamo o našem domačem kraju ter poznavanju piv in vse skupaj združili v pravi treasure hunt. Tekom samega team buildinga dobre kulinarike in piva seveda ne bo manjkalo, izlet pa lahko popestrimo še s pravim pub kvizom.

4. Pub Kviz (Indoor)

Trajanje : 1,5 ure
Team building
Število oseb: od 10 do 80 oseb
Lokacija: Bar / hotel / sedež podjetja

Pub kviz je team building program, kjer ekipe tekmujejo v različnih tematskih sklopih. Vprašanja, poznavanje glasbe in mest, hitrostni izzivi in igre bodo zagotovo poskrbeli za zabavo. Na koncu pa seveda zmaga tista ekipa, ki pravilno odgovori na več vprašanj in se najbolje odreže pri postavljenih izzivih. V izbran prostor prinesemo celotno opremo, igralne pulte, projektor in platno ter tako poskrbimo za pravo pub kviz atmosfero!

5. Murder Mistery (Outdoor / Indoor)

Trajanje : 2,5 ure
Team building
Število oseb: od 30 do 150
Lokacija: hotel

Murder Mystery je interaktivna igra, kjer s pomočjo namigov, zasliševanj in ugank iščete morilca. Program se začne s policijskim poročilom, sledi obvestilo, da v prostor prihajajo trije osumljenci. Vsi imajo motiv, hkrati pa imajo vsi trije tudi alibiZa izvedbo team buildinga predlagamo kombinacijo igre v zaprtem prostoru in raziskovanja v okolici hotela ali po mestu. Vsaka ekipa namreč v pomoč dobi ipade, s pomočjo katerih rešuje različna vprašanja in naloge. Z vsakim pravilnim odgovorom ali opravljeno nalogo si tekmovalci prislužijo namig in s tem stopijo korak bližje cilju!

6. Izdelovanje ledenih skulptur (Outdoor / Indoor)

Trajanje: 2 uri
Team building
Število oseb: od 15 do 200 oseb
Lokacija:

Izdelovanje ledenih skulptur je fantastičen team building, ki krepi timsko delo in spodbuja kreativnost. Na začetku vam izkušen kipar razloži nekaj skrivnosti dobrega in varnega kiparjenja ter brušenja ledu, nato pa je na vas, da se tudi sami prelevite v kiparje in z ročnim orodjem izdelate svojo ledeno mojstrovino. Navodilom, načrtovanju in gradnji sledi še prikaz in predstavitev vaših ledenih skulptur.

7. Jeep tour po Goriških Brdih (Outdoor)

Trajanje: celi dan
Izlet / team building
Število oseb: od 15 do 30
Lokacija: Goriška Brda

Goriška Brda veljajo za zelo priljubljeno decembrsko destinacijo. Pri ETC Adriatic smo poskrbeli, da ni vse bazirano samo na degustaciji vin in kulinariki, ter zato razvili team building Jeep tour po Goriških Brdih. Ob vožnji in raziskovanju Goriških Brd, hkrati nudimo tudi interaktivne team building igre, ki bodo poskrbele za dodatno zabavo.

8. Novoletni darilni paket (Indoor)

Trajanje: Team building
Število oseb: od 15 do 200 ljudi
Lokacija: hotel / sedež podjetja

Decembra se vedno srečujemo z izbiro (poslovnih) daril, ob tem pa poskušamo organizirati še team building za zaposlene. Kaj pa če bi lahko vse skupaj združili? Novoletni darilni paket je kreativen team building program, kjer udeleženci spoznavajo različna zelišča in dišavnice ter iz njih izdelujejo mila, zeliščno sol ter sveče. Kombinacija vseh treh pa lahko predstavlja odlično darilo! Po dogovoru je možen branding celotnega dogodka (embalaža, darilne vrečke ali darilne škatle), ki lahko še bolj poudari sporočilo vašega podjetja.

9. Vožnja z vlečnimi psi (Outdoor)

Trajanje:
Doživetje
Število oseb: do 20 oseb
Lokacija: Kranjska Gora

Samo nekaj korakov od slovenske meje, živi svetovni prvak v vlečnih psih in človek, ki je s haskiji prečkal Antarktiko. Poleg tega se z istim podvigom lahko pohvali tudi njegova žena. Blizu Kranjske Gore stoji Evropski izobraževalni center vlečnih psov, ki udeležencem ponuja različne programe. Lahko se preizkusite na testni progi ali pa se odločite za daljši več urni program v naravi.

10. Ujemi ritem – Bobnarska delavnica (Indoor)

Trajanje : do 2 uri
Team building
Število oseb: od 10 do 50 oseb
Lokacija: hotel

Ujemi ritem je team building, ki ponuja čudovito priložnost za sodelovanje ter energijsko skupinsko delo in harmonijo vaše skupine. Vsak udeleženec dobi afriški boben in zabava se lahko začne! Tekom bobnarske delavnice udeleženci najprej poskušajo čim bolje ujeti skupni enostavni ritem, ki ga kasneje nadgradijo v skupinsko pesem.

11. Božični spopad za Antarktiko (Outdoor)

Trajanje: do 2 uri
Team building
Število oseb: od 15 do 150 oseb
Lokacija:

Božični spopad za Antarktiko je ustvarjalen team building program, ki bo poskrbel za zabavo vaših zaposlenih. Vsaka ekipa mora iz izbranega materiala narediti svoje sani ter ob tem paziti, da bodo čim bolj okretne in hitre. Dobra ideja in marketinške veščine udeležencev pa prinašajo dodatna sredstva, s katerimi je snežno vozilo lahko še boljše. Na koncu seveda sledi dirka in z njo spopad za Antarktiko!

12. New Yorška Borza (Indoor)

Trajanje: do 2 uri
Team building
Število oseb: od 30 do 150
Lokacija: hotel

Kot lahko razberemo že z imena gre za dinamično ter zabavno simulacijo čisto prave New Yorške borze, kjer ekipe trgujejo z vrednostnimi papirji, zlatom in kriptovalutami. Prava zabava se začne, ko vrednosti podjetij, zaradi različnih vzrokov, začnejo nihati. Takrat izredno pomembna postaneta hitrost nakupa in prodaje. Na koncu pa seveda zmaga tista ekipa, ki je preko trgovalne ure najbolj spretna in najbolj oplemeniti svoje bogastvo.

13. Izdelovanje božičnega gina (Indoor)

Trajanje: do 2 uri
Delavnica
Število oseb: od 10 do 50 oseb
Lokacija: hotel

Izdelovanje božičnega gina je delavnica, ki predstavlja odlično popestritev vaše novoletne zabave. Sam postopek izdelovanja gina je namreč prava znanost! Mi verjamemo, da vam skupaj z našim barmanom lahko uspe pripraviti čisto svoj božični gin, s katerim boste lahko nazdravljali ob koncu leta. Mmm, se že vohajo različni dodatki, kot so janež, brin, rdeča pomaranča, cimet,…

14. Cocktail maister (Indoor)

Cocktail team building

Trajanje: do 2 uri
Delavnica
Število oseb: od 10 do 50 oseb
Lokacija: hotel

Cocktail Maister je zabavna delavnica, ki vas bo naučila vseh trikov priprave najboljših cocktailov. Vsi sodelujoči ob začetku dobijo paket z različnimi alkoholnimi pijačami ter pripomočki za pripravo cocktailov. Sledijo navodila profesionalnega barmana, ob katerih udeleženci paket razpakirajo ter pregledajo vse sestavine. Nato se lotijo rezanja, prelivanja, mešanja ter krašenja. S pomočjo barmana bodo udeleženci tekom delavnice sestavili štiri različne cocktaile.

15. Zimska Olimpijada na snegu (Outdoor)

Trajanje: do 2 uri
Team buidling
Število oseb: od 30 do 150 oseb
Lokacija: Smučišče (Krvavec, Pohorje, Golte, Kranjska Gora)

Zimska olimpijada na snegu je odličen in aktiven team building program, ki najbolj zaživi na smučiščih. Udeležence razdelimo v skupine in tako se lahko začne pravo športno tekmovanje! Udeleženci tekmujejo v snežnem raftingu, sumu, vlečenju vrvi, snežnih ovčkah in številnih drugih aktivnostih.

16. Squid games (Outdoor)

Trajanje : 3 ure
Team building
Število oseb: od 15 do 60
Lokacija: Območje 70

Ste pripravljeni na pravo adrenalinsko uverturo? Na kmetiji nekdanje smodnišnice smo postavili prizorišče. Vsaka ekipa pa ima lahko na prizorišču le enega tekmovalca, ki ga ima preko slušalk in video nadzora, v popolnem nadzoru. Cilj igre je rešiti čim več nalog, pri tem pa lahko ovirate ostale tekmovalce ali pa jih preko različnih izzivov izločite iz igre in jih pošljete na začetek. Napeta in taktična igra bo poskrbela, da na koncu zmaga le ena ekipa!

17. Minuta do zmage (Indoor)

Trajanje: od dve do tri ure
Team building
Število oseb: od 20 do 80 oseb
Lokacija: hotel ali sedež podjetja

Minuta do zmage je zabaven team building program, ki udeležence srečuje z različnimi nalogami, ki jih morajo rešiti v 60 sekundah. Da jim to uspe more ekipa sodelovati in pred vsako nalogo določiti strategijo, ki jim omogoča, da nalogo rešijo v najkrajšem možnem času. Težavnostne stopnje nalog so različne ter zahtevajo angažiranje celotne ekipe.

18. SIM City – Potovanje v neznano (Indoor)

Trajanje: 2 uri
Team building
Število oseb: od 15 do 60
Lokacija: hotel

Zasnovo programa je navdihnila računalniška igra SIM CITY, kjer je naloga igralcev, da si po svoji meri zgradijo mesto in se preizkusijo v vlogi župana. Vaš cilj v programu Potovanje v neznano pa je malce drugačen. Skupaj z vašo ekipo boste tvorili odpravo, ki potuje v neznano. Globoko pod morjem, v vesolju ali pa v središču vulkana boste morali tako zgraditi bazo, ki bo služila raziskovalnim odpravam in razvijala nove produkte in znanja za vaše zaposlene. Samo igro pa bomo popestrili še z dodatnimi igrami s katerimi ekipe pridobivaj možnost dodatnega financiranja projekta.

19. Picture Team building (Indoor)

Trajanje: do 2 uri
Team building
Število oseb: od 15 do 60 oseb
Lokacija: hotel

20 .Zabava na Območje70 (Indoor/Outdoor)

Trajanje: /
Zabava + aktivnosti/team building
Število oseb: od 20 do 70 oseb

Območje70 je prostor na območju nekdanje smodnišnice v Kamniku. S svojo edinstvenostjo predstavlja pravo izbiro za vašo novoletno zabavo. Poleg zunanjih površin ponuja tudi ogrevan notranji prostor, ki sprejme do 50 ljudi. V njem pa najdete tudi DJ mizo in točilni pult. Vse kar potrebujete za nepozabno zabavo! Vse skupaj lahko popestrimo z različnimi team building programi in aktivnostmi. Najbolj priporočamo programe Pub Kviz, Minuta do zmage, Zimska olimpijada in Murder Mystery.

To je bilo nekaj naših predlogov, ki vam lahko pomagajo pri organizaciji vašega decembrskega dogodka. Vi pa ste tisti, ki najbolj poznate vaše zaposlene in njihove potrebe. Verjamemo, da smo vam med številnimi programi pokazali kar nekaj zanimivih team building idej!

Za več informacij in povpraševanja smo na voljo na info@etc-adriatic.com

PREBERITE : 

https://etc-adriatic.si/2021/04/20/10-idej-za-izlet-podjetja/

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*