Piknik je odličen način za sprostitev, zabavo in ustvarjanje spominov. V enem od prejšnjih blog zapisov smo se dotaknili, na kaj vse moramo biti pozorni pri izbiri lokacije piknik prostora in kaj vse gre lahko narobe. Pikniki so odlična priložnost, da se odmaknete od vsakdanjega vrveža in preživite kakovosten čas s svojimi najdražjimi. Poleg tega je to odličen način, da se nadihate svežega zraka in uživate v lepotah narave. S pravilnim načrtovanjem in pripravami je lahko vaš piknik resnično nepozabno doživetje. Pri načrtovanju piknika je treba upoštevati veliko stvari, ena od najpomembnejših je izbira popolnega prostora.

Zavedamo se, da za dober piknik ni dovolj sama ponudba hrane, pijače in nekaterih športnih aktivnosti, zato smo vam pripravili tudi dodatne aktivnosti in team buildinge, ki so primerni za podjetja in ostale zaključene družbe.

Da bo organizacija piknika lažja, vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj najboljših lokacij za piknik prostor Ljubljana in v njeni okolici.

KAKO IZBRATI LOKACIJO ZA PIKNIK PROSTOR LJUBLJANA?

Piknik prostor Ljubljana
Piknik prostor Ljubljana

Prvi korak pri načrtovanju najboljšega piknika je izbira popolnega mesta za piknik. Pomembno je, da izberete kraj, ki ni le lep, temveč tudi varen in udoben. Pri izbiri kraja za piknik morate upoštevati tudi vreme in čas dneva. Če piknik načrtujete poleti, se morate prepričati, da je izbrano mesto v senci in ima veliko dreves. Če načrtujete piknik pozimi, poskrbite, da bo kraj topel in sončen.

Pomembno je tudi, da izberemo prostor, ki ima dodatne objekte, kot so  kot so sanitarije in mize za piknik, športne aktivnosti in podobno. Piknik prostor Ljubljana vam lahko ponudi vse zgoraj naštete objekte in pomožne objekte. Upoštevati morate tudi oddaljenost lokacije, da se prepričate, da pot ni predolga ali prekratka. Poglejmo si nekaj najboljših lokacij za piknik v Ljubljani in njeni okolici.

POSEBNOSTI NAJEMA PIKNIK PROSTORA V LJUBLJANI

Ko se odločate za najem piknik prostor v Ljubljani, je pomembno vedeti, da je v krogu znotraj Ljubljanske obvoznice skoraj nemogoče dobiti primeren prostor. Če želite, da bo vaš piknik uspešen, vam priporočamo, da si ogledate tudi lokacije, ki so od centra malo odmaknjene. V okolici lahko najdete kar nekaj idiličnih mest, ki so namenjene organizaciji tako družinskega kot tudi poslovnega piknika. Ena od posebnosti pri najemu piknik prostora je tudi ta, da sam najem prostora skoraj ni mogoč.

KVALITETNEJŠE LOKACIJE ZA POSLOVNE DOGODKE V LJUBLJANI

Seveda pa pa poleg piknik prostorov obstajajo prostori za poslovne dogodke, ki so na višjem nivoju. Ste v Ljubljani, hkrati pa ste še vedno v naravi. Pri tem vam priporočamo ekološko Posestvo Trnulja v Ljubljani, ki imajo na voljo tudi team building programe, Golf igrišče Smlednik, Območje 70 v Kamniku ali pa Švicarija v Tivoliju. To so lokacije, kjer boste piknik že presegli in dejansko organizirali poslovni dogodek za vaše zaposlene ali poslovne partnerje.

NAJEM PIKNIK PROSTOR LJUBLJANA

PIKNIK PROSTOR LJUBLJANA

Piknik prostor Ljubljana je le nekaj minut oddaljen od ljubljanske obvoznice. Lokacija piknik prostora je v naravi, na bregu Ljubljanice. Na voljo so vam igrišča z odbojko, košarko, nogometom in balinanjem, ki vas bodo dodobra razgibala. Po gibanju v naravi se vam bo prilegla odlična hrana po kateri slovi gostilna, ki se nahaja v sklopu kompleksa. Lokacija ima na voljo pokrit prostor, ki sprejme do 200 oseb. Za vse obiskovalce so na voljo tudi sanitarije s tuš kabinami in omaricami na ključ. Prostor sprejme od 50 do 300 oseb.

PIKNIK SVOBODA – ŠPORT LJUBLJANA

Piknik prostor Svoboda se nahajan na Viču in je namenjen skupinam do 100 oseb. Ne glede na to za kakšno priložnost organizirate piknik bo lokacija primerna za vas. Piknik je opremljen z elektriko, sanitarijami, pitno vodo, zunanjim tušem, žarom na plin in hladilnikom. Piknik prostor je v prijetni naravni senci, zato se boste v poletnih dneh lahko skrili pred vročino. Ob piknik prostorih se nahajata tudi dve igrišči za odbojko na mivki. Tisti, ki jim odbojka ne bo dovolj se lahko preizkusite tudi na igriščih Tenis Centra Svoboda, kjer je 6 peščenih teniških igrišč, od tega imajo 3 možnost razsvetljave za igro v večernih urah. Ali v malem nogometu na umetni travi na odboj. V bližini piknik prostora se nahajajo tudi trgovine in avtobusno postajališče.

PIKNIK PRI KOZOLCU

Piknik prostor Piknik pri kozolcu se nahaja v Podutiku, Ljubljani. Pokriti del omogoča prostor za približno 70 ljudi. Še več prostora se nahaja okoli kozolca, kjer so urejeni kotički s klopmi, mizami in pokrito kuhinjo. Kot dodatna oprema vam so vam na voljo zvočniki, najem pitnikov, tabel, lučk, seta za lokostrelstvo, bakel in podobno. Nudijo vam tudi varstvo in animacijo otrok.

PIKNIK PROSTOR RIC SAVA

Ob Savi vam je na voljo deset manjših piknik prostorov. Vsak piknik prostor sprejme do 20 oseb, opremljen je z zidanim žarom, mizami in klopmi, vsi prostori pa imajo tudi skupno vodo in stranišča. Ob prostorih je igrišče za odbojko na mivki, za katerega je potrebna predhodna rezervacija termina in velik travnat prostor za različne športne aktivnosti. V neposredni bližini piknik prostorov je tudi lokal, kjer je na voljo gostinska ponudba s hladno pijačo in uporabnimi paketi pijač ob prihodu na rezervirani piknik prostor.

PIKNIK PROSTORI ZA POSLOVNE SKUPINE, BREZ MOŽNOSTI NAJEMA

Celoten dogodek organiziramo od začetka do konca, na ključ in brez skritih stroškov. Posebnost naše ponudbe je to, da vam organiziramo celotno ponudbo. Poleg prostora vam organiziramo tako animacijo, catering, aktivnosti, team building in zabavo.
Organizacija piknikov za podjetja

PIKNIK PROSTOR LJUBLJANA; GOSTILNA PRI PECLJU

Gostilna pri Peclju se nahaja le 5 kilometrov iz Ljubljane in je ena od gostiln z najdaljšo tradicijo. Malo gostiln je, ki se lahko ponašajo s tako dolgo zgodbo. Vedno so kljubovali času, se prilagajali trgu in vedno našli nekaj po čemer so bili drugačni. Vsak lastnik je v gostilno prispeval nekaj svojega in tudi sedaj slovi po svojstvenem pristopu do gostov. Nudijo vam tri različne paviljone, igrišča za odbojko, košarko, nogomet in balinanje. Možen je tudi kolesarski izlet v okolici. Gostilna je poznana po svoji ponudbi rib, jagenjčka, žrebičkovih zrezkov in srninega golaža.

PIKNIK PROSTOR LJUBLJANA; LJUBLJANICA

Lokacija leži v srcu ljubke vasice, tik pod Sv. Ano in njeno pečino, ob leni Ljubljanici pod čudovitimi vrbami le nekaj km iz Ljubljane. Piknik prostor Ljubljanica je specializiran za organizacijo najrazličnejših piknikov. Za vas, vaše prijatelje, sodelavce ali poslovne stranke bodo pripravili kvaliteten in nepozaben piknik obogaten z dobro hrano in zabavo. Lokacija je umeščena v naravo in ima izjemno bogat nabor športnih aktivnosti: tenis, badminton, balinišče, nogomet, košarka, odbojka na mivki, pikado, ročni nogomet, vlečenje vrvi. Nudijo tudi vodne športe kot so supanje in kanu, možna je tudi plovba po reki Ljubljanici. Če vas nič od neštetega ne prepriča pa se lahko vedno odločite za pohod na Sv. Ano ali kolesarjenje do Krima ali Rakitne.

PIKNIK PROSTOR LJUBLJANA; SKOK ŠPORT

Piknik prostor se nahaja v sklopu Skok šport centra na obrobju Ljubljane in je primeren za skupine do 60 oseb. Je pokrit in opremljen z mizami, klopmi, elektriko, toplo vodo, hladilnikom, dvojnim plinskim žarom in sanitarijami. Za hrano in pijačo morate poskrbeti sami. Prostor je primeren za organizacijo športnih, poslovnih ali motivacijskih dogodkov za podjetja kakor tudi za različna praznovanja v krogu družine ali prijateljev. Ob najemu prostora lahko uporabljate tudi igrišča za odbojko na mivki, travnik in parkirišče. Za uspešnejši piknik vam lahko pripravijo še rafting, kolesarjenje, veslanje, kajak safari in dodatne team building aktivnosti.

PIKNIK PROSTOR LJUBLJANA; ŠPORTNI CENTER KLEČE

V sklopu Športnega centra Kleče se nahaja prijeten prireditveni prostor s pokritim objektom, kjer lahko skupaj s prijatelji ali sodelavci preživite prijetno popoldne s piknikom, rojstnodnevno zabavo, poslovno prireditvijo ali drugim družabnim dogodkom. Prostor je primeren tako za manjše družbe kot tudi za večje prireditve, saj lahko sprejme več kot 200 obiskovalcev. V osvetljenem pokritem delu so na voljo klopi in mize za 120 ljudi, lahko pa je namenjen tudi plesišču ali zabavi. Prireditveni prostor je opremljen s sanitarijami, elektriko in vodo, na voljo pa je tudi hladilna omara za pijačo in hrano.

PIKNIK PROSTOR LJUBLJANA; SMLEDNIK GOLF

Mirna okolica kraja Smlednik, ki je od Ljubljane oddaljen le 15 minut vožnje, se ponaša z 18 luknjami, ki povezujejo kar 5.872 metrov dolžine. Poleg golfa infrastruktura ob igrišču ponuja veliko zabave tudi za ostale obiskovalce. Klubska hiša gosti priljubljeno restavracijo CUBO golf, kjer vsak dan pripravljamo vrhunska kosila in večerje. Restavracija je priljubljena točka za postanek in okrepčilo tudi mimoidočih pohodnikov in kolesarjev, ki radi uživajo v lepotah narave. Na zunanjem delu se nahaja vrt, plaža in klubske hiše, kjer lahko organiziramo piknik s čudovito kuliso s pogledom na Kamniško-Savinjske Alpe, Šmarno goro in zelene površine golf igrišča. Klubska hiša ima pred vhodom velik vrt s teraso, ki sprejme večje število gostov. Prostor nudi različne možnosti ureditve prostora, tudi odra in ostalih elementov.

PIKNIK PROSTOR OBMOČJE 70

Območje 70 je unikaten prireditveni prostor, ki se nahaja v nekdanji smodnišnici v Kamniku, ob vznožju Kamniško – Savinjskih Alp. Razprostira se na 16.000 m2. Območje ponuja številna doživetja in aktivnosti. Številne stavbe na lokaciji, s čudovitimi razgledi na Kamniške Alpe, pričajo o bogati zgodovini nekdanje Smodnišnice. S prepletanjem predalpske narave in industrijske dediščine je to resnično unikaten prostor za vaše dogodke. Prostor je primeren za poslovna srečanja, seminarje, konference, izobraževanja, predstavitve izdelkov, poroke, team building dogodke, fantovščine, otroške rojstne dneve, zaključne izlete in podobno. Iz lokacije se lahko organizira tudi izlet na Veliko planino.PIKNIK AKTIVNOSTI, ZA VAŠ VAŠ PIKNIK

Ko ste izbrali popoln kraj za piknik je čas, da začnete razmišljati o dejavnostih, ki jih boste izvajali med piknikom. Obstaja ogromno zabavnih dejavnosti, ki jih lahko izvajate, zato pustite domišljiji prosto pot! Aktivnosti, ki jih lahko pripravite in izvedete sami so igre z žogo, skakanje z vrečami, pantomima, metanje frizbija, skrivalnice in podobne aktivnosti. Za tiste bolj zahtevne, pa vam v podjetju ETC Adriatic lahko pripravimo različne Team building programe in športne aktivnosti kot to so Body Zorbing, Dart Football, gigantski boks, človeški ročni nogomet in podobno.

Aktivnosti, ki jih boste izvajali so odvisne tudi od vaših gostov. Če organizirate družinski piknik, kjer je veliko otrok vam priporočamo naslednje aktivnosti:

PIKNIK AKTIVNOSTI AMERIŠKI GLADIATOR

Adrenalinska igra v velikem napihljivem prizorišču bo iz vas potegnila prave borce. Stoječ na veliki napihljivi kocki morate s pomočjo velike penaste palice prevrniti sotekmovalca, ki stoji na svoji kocki. Brez skrbi, padec ni boleč, saj pristanete na mehki napihljivi blazini.

Vsak igralec je zavarovan z zaščitno rugby čelado in opremljen z lahko palico, ki je oblečena v mehko peno. Igro sodi in usmerja naš animator, prizorišče pa lahko postavimo na vsakem dovolj velikem prostoru pod milim nebom ali v notranjih prostorih.

PIKNIK AKTIVNOSTI ZORBING

Skrijte se v zorb mehurček in se odbijajte, zabijajte, naletavajte, divjajte in borite z ostalimi zorb tekmovalci. Izredno zabaven pripomoček naredi vsako igro še bolj divjo, napeto in nasmejano. Poskusite igrati Body zorbing nogomet, zorb tek ali zorb sumo boj – zagotovo boste navdušeni nad doživetjem.

Piknik aktivnosti zorb

PIKNIK AKTIVNOSTI PODRI VSE PIKSNE

Izredno zabavna aktivnost, ki zgleda izredno preprosto, tako preprosto, da se postavimo v vrsto in preizkusimo s tremi meti podreti vse pločevinke. Izredno priljubljena aktivnost za družinam prijaznim piknikom.

Piknik aktivnosti podri vse piksne

PIKNIK AKTIVNOSTI ETC BASEBALL

Najljubša ameriška prostočasna aktivnost bo sedaj postala tudi Vaša z ETC Baseballom! Zabavna igra je idealna za vaše piknike, lahko pa tudi druge dogodke, saj se napihljivo vadbišče lahko postavi kjerkoli. Na napihljivem igrišču so postavljene tarče, katere morate zadeti z žogicami. Te lebdijo v zraku na njegovem začetku, tako da vam je olajšano še to delo!

V kolikor pa je vaš dogodek namenjen poslovnim skupinam, team buildingu ali podobnim dogodkom, vam priporočamo aktivnosti, kot so:

PIKNIK AKTIVNOSTI GIGANTSKI BOKS

S pomočjo ogromnih boksarskih rokavic za trenutek zlahka postanete Conor McGregor, Floyd Mayweather ali pa legendarni Muhammad Ali. Kroše sedaj ni več vprašanje, zmaga je zagotovo na vaši strani. Giant boxing gloves je zabavna igra, ki poteka med dvema nasprotnikoma. Potrebno je uporabiti vse svoje spretnosti in nasprotnika čim hitreje nokavtirati. Namesto golih pesti si nadenete naše ogromne boksarske rokavice, ki obenem ponujajo gotov zadetek ter obilico smeha.

PIKNIK AKTIVNOSTI ČLOVEŠKI ROČNI NOGOMET

Priljubljena igra bo oživela z ETC Človeškim nogometom! Nimate spretnih zapestij? Ni problema, saj ste v tej aktivnosti igralna figurica kar vi. Igra vključuje veliko napihljivo igrišče, ki predstavlja povečano različico namiznega nogometa. Igralci se pripnejo na drogove in s tem postanejo igralne figurice, ki brcajo žogo proti nasprotnikovi mreži. Je odličen dodatek predvsem za vaše piknike, lahko pa ga izvedemo kjerkoli, le da je na voljo dovolj prostora. Popestrite vaš dogodek s to igro, ki bo obiskovalce pustila nasmejane in željne še.

PIKNIK AKTIVNOSTI IZDELOVANJE LEDENIH SKULPTUR

Piknik aktivnost izdelovanje ledenih skulptur

Ja, prav ste prebrali! Izdelovanje ledenih skulptur je možno tudi poleti, v okviru vašega piknik dogodka. Izdelovanje ledenih skulptur je fantastičen preizkus timskega dela in spretnosti. Prelevite se v kiparje in z ročnim orodjem izdelajte svojo ledeno mojstrovino. Pod vodstvom izkušenega kiparja, ki udeležencem razloži nekaj skrivnosti dobrega in varnega kiparjenja ter brušenja ledu, ekipe s pomočjo verižnih žag in ostalega orodja na plan izpustijo svoj oblikovalski dar. Navodilom sledi načrtovanje, gradnja, prikaz in predstavitev ustvarjenega. Rezultati ekip so impozantni, zabavni, občasno malo smešni, na koncu pa so skoraj vsa dela umetniške mojstrovine. Za nemoten potek poskrbijo kipar in ostali animatorji, ki poskrbijo, da je ustvarjanje varno, zabavno in uspešno.KAKO VAM LAHKO POMAGAMO PRI ORGANIZACIJI DOGODKA?

Prostor, hrana, pijača, aktivnosti, DJ, fotografija, pospravljanje, na vse to morate pomisliti ko organizirate piknik. Ne glede na to, ali organizirate piknik za vašo družino in prijatelje, ali pa za vaše poslovne partnerje, je pomembno, da vam pri tem nekdo pomaga. Da bo vaš piknik sproščen in odlično organiziran, vam priporočamo sodelovanje z organizatorji dogodkov. Zakaj? Organizator dogodkov je oseba, ki bo poskrbela za celotni dogodek, kar je izredno pomembno za zadovoljstvo vaših gostov ali motivacijo zaposlenih in poslovnih partnerjev.

Pri ETC Adriatic za vas organiziramo poslovni in družinski piknik. Naša prednost so dolgoletne izkušnje, številne ekskluzivne lokacije, izjemna ekipa in lastna oprema. Vsak dogodek organiziramo tako, da presežemo vaša pričakovanja. Preko leta organiziramo preko 100 poslovnih dogodkov.

Organizacija vključuje pomoč pri izbiri prave lokacije za vaš dogodek (piknik, hotel, posebne lokacije), catering, idejno, tematsko in vizualno zasnovo, finančni proračun, ki se ne spreminja, poskrbimo za prevoz udeležencev (avtobus, kombi, taksi), po potrebi poskrbimo za vsa dovoljenja za potrebe dogodka, priporočamo animacijo, team building in glasbene skupino. Celoten dogodek organiziramo od začetka do konca, na ključ in brez skritih stroškov. Na voljo imamo številne lastne aktivnosti in številne team building programe. Smo inovatorji na področju team buildinga in skupinskih aktivnosti.


Povpraševanje organizacija dogodka

    Dodaj odgovor

    Your email address will not be published.

    You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    *