zorbing

Sonce in lepo vreme kar kličeta po organizaciji piknika z vašimi sodelavci. Kdo je v najboljši formi na piknik aktivnostih? So se razmerja premešala? Kdo je stari kralj arkadnih iger v pisarni? Boste dobili novga?

V podjetju ETC Adriatic smo pripravil 10 piknik aktivnosti za vsak piknik, s katerimi se boste vi in vaši sodelavci zabavali na vaših dogodkih, vse skupaj pa lahko tudi zapeljemo v malce bolj tekmovalno smer.

10 TOP PIKNIK AKTIVNOSTI

SUMO

Privoščite si japonski nacionalni šport sumo na balkanski način. Z našo obleko se v hipu prelevite v pravilno obdarjenega borca, podajte se v ring in premagajte nasprotnika. Penasta obleka ublaži vaše padce, a vam hkrati tudi otežuje boj z nasprotnikom.

Sumo

TOP GEAR

Top Gear je znana britanska oddaja, kjer se gostje oddaje preizkusijo v hitrem krogu. Gostje dobijo na voljo avto in njihova naloga je, da krog na dirkališču odpeljejo čim hitreje. Podobno aktivnost samo za vas razvili tudi mi, le da se vi preizkusite v avtomobilu na pedala.

Hlapi znoja, močna noge in spretne roke vas bodo gnale po progi. Moderator poskrbi, da se vsak rezultat tudi napiše na tablo na magnetni papir, tako da lahko vsi udeleženci opazujejo kdo trenutno vodi in na katerem mestu se nahajajo oni sami.

Top gear

ČLOVEŠKI ROČNI NOGOMET

Priljubljena igra bo oživela z Človeškim nogometom! Nimate spretnih zapestij? Ni problema, saj ste v tej zanimivi piknik aktivnosti,  igralna figurica kar vi sami. Igra vključuje veliko napihljivo igrišče, ki predstavlja povečano različico namiznega nogometa. Igralci se pripnejo na drogove in s tem postanejo igralne figurice, ki brcajo žogo proti nasprotnikovi mreži. Je odličen dodatek, predvsem za vaše piknike, lahko pa ga izvedemo kjerkoli, le da je na voljo dovolj prostora.

FOOTBALL DART

Pikado je legendarna igra, ki zahteva veliko koncentracije in predvsem mirno roko. Z našo igro Football Dart pa se vse postavi na glavo. Namesto treh puščic dobite tri žoge, katere morate z brco poslati v najboljši del tarče.

ETC Football Dart je igra med dvema nasprotnikoma, ki poskušata z nogometnimi streli v tarčo zbrati čim več točk. Namesto puščic uporabljamo žoge z ‘’muckasto podlago’’, ki se po strelu prilepi na tarčo.

Veliki pikado

PANDE PROTI ZAJCU – 60 M, 60 SEKUND

Zajec se je zameril pandam, saj jim je pojedel vršičke bambusa, katerega so imeli pripravljenega za zimo. Kljub temu, da je bil zajček spreten so ga pande ujele na delu.

Sedaj je njegova naloga, da si reši življenje. Nekdo izmed udeležencev se obleče v zajca in njegova naloga je, da preteče 60 metrov ne da bi ga pande ustrelile z paint ball pištolami.

ZORBING

Skrijte se v zorb mehurček in se odbijajte, zabijajte, naletavajte, divjajte in borite z ostalimi zorb tekmovalci. Izredno zabaven pripomoček naredi vsako igro še bolj divjo, napeto in nasmejano. Poskusite igrati Body zorbing nogomet, zorb tek ali zorb sumo boj – zagotovo boste navdušeni nad doživetjem.

Za večjo zabavo poleg zorbov vključimo še napihljivo igrišče, ki poskrbi za dodatno varnost.

BOX

S pomočjo ogromnih boksarskih rokavic za trenutek zlahka postanete Conor McGregor, Floyd Mayweather ali pa legendarni Muhammad Ali. Kroše sedaj ni več vprašanje, zmaga je zagotovo na vaši strani.

Gigantski boks je zabavna igra, ki poteka med dvema nasprotnikoma. Potrebno je uporabiti vse svoje spretnosti in nasprotnika čim hitreje nokavtirati. Namesto golih pesti si nadenete naše ogromne boksarske rokavice, ki obenem ponujajo gotov zadetek ter obilico smeha.

COMBAT LOKOSTRELSTVO

Ste se vedno želeli preizkusiti v paintballu, pa vas je strah modric? Bi morda preizkusili nekaj drugega, malo bolj poetičnega? Nekaj bolj srednjeveškega? V tem primeru je Combar Archery gotovo stvar v kateri boste uživali.

Tako boste na povsem varen način doživeli akcijsko dogodivščino v kateri boste namesto pušk in barvnih kroglic uporabljali loke in puščice, katere so seveda brez konjice in tako povsem varne. V igri bomo pripravili lov na zastavico, na poligonu pa bodo številne ovire za katere se boste lahko skrili pred nasprotnikovimi izstrelki.

Combat lokostrelstvo

GOLF

Golf simulator je odlična popestritev vašega dogodka, saj se boste preizkusili v različnih izzivih. Na voljo imamo tunel za streljanje dolgih udarcev in stezo za patanje. Lahko tudi pripravimo tekmovanje ali pa le prosto preizkušanje vaših zmogljivosti.

Zagotavljamo vam interaktivno doživetje, ki bo ostalo v spominu vsakega udeleženca.

AMERIŠKI GLADIATOR

Imate dobro ravnotežje in poznate dobro borilno taktiko, ali pa si želite le »športati« in zabavati obenem? V tem primeru je Ameriški gladiator prava igra za vas.

Adrenalinska igra v velikem napihljivem prizorišču bo iz vas potegnila prave borce. Stoječ na veliki napihljivi kocki morate s pomočjo velike penaste palice prevrniti sotekmovalca, ki stoji na svoji kocki. Brez skrbi, padec ni boleč, saj pristanete na mehki napihljivi blazini.

Prepričani smo, da smo vam dali nekaj zanimivih idej za vaše piknik aktivnosti. Na voljo smo vam za  organizacijo team buildingov, izletov in aktivnosti. Pišite nam na info@etc-adriatic.com in skupaj bomo izbrali pravi program za vas! Samo lastniki Območja 70, kjer testiramo en kup zabavnih aktivnosti.

 

 

KONTAKT