Bitka za prestol je team building, ki je nastal na ideji znane serije Game Of Thrones.

Ste si vedno želeli postati vitez za en dan ali pa se bojevati v znani seriji Game of Thrones? Meči, lokostrelstvo, vitezi, kralji, spletke… Hitro skočite v srednjeveška oblačila in se nam pridružite v team building programu Bitki za prestol!

Bitka za prestol je team building, ki je nastal na ideji znane serije Game Of Thrones. Družine med seboj tekmujejo, da se povzpnejo in postanejo desna roka kralja.

Na poti do zmage se skupine med seboj pomerijo v lokostrelstvu, poskušajo ukrotiti jezne zmaje ter zavarovati grad in kralja. Z zavezanimi očmi, v iskanju izhodov ter reševanju zmajskih jajc je potrebno paziti na čas ter strateško izvedbo iger. Vsi udeleženci ter izvajalci bodo preskrbljeni s srednjeveškimi oblačili in kostumi, da bo vzdušje še bolj pristno!

Zabaven in unikaten srednjeveški team building nudi različne igre in aktivnosti, ki zahtevajo koncentracijo, timski in prav tako tekmovalni duh. Skupine opravljajo aktivne, miselne naloge, tekmujejo druga proti drugi ter se potegujejo za mesto kraljeve desne roke. V team buildingu lahko poskrbimo za pristnost z okrasitvijo in številnimi igralci, kot so vitezi, berači in srednjeveški  igralci. Igra, ki poskrbi za obilo domišljije, udeležence pa popelje nazaj v srednji vek.

Bitka za prestol bo poskrbela, da se bodo vsi udeleženci zabavali ter se tega dne spominjali še dolgo.

Na kratko o programu Bitka za prestol:

  • Lokacija? Najbolj idealen prostor za ta dogodek je grad, vendar se lahko dogodek organizira kjerkoli na prostem
  • Komu? Bitko za prestol priporočamo podjetjem, ki si želijo unikaten team building z obilo zabave.
  • Velikost skupine? Dogodek je primeren za skupino 40-200 ljudi.
  • Posebnosti? Kostum za vsakega udeleženca, vitezi, ulični igralci
  • Trajanje? Traja do dveh ur in pol lahko pa tudi do pet ur (odvisno od števila oseb).

Galerija:

Kontakt