Z ročnim orodjem izdelajte svojo mojstrovino

Team building ledene skulpture je fantastičen preizkus timskega dela in spretnosti. Prelevite se v kiparje in z ročnim orodjem izdelajte svojo ledeno mojstrovino.

Pod vodstvom izkušenega kiparja, ki udeležencem razloži nekaj skrivnosti dobrega in varnega kiparjenja ter brušenja ledu, ekipe s pomočjo verižnih žag in ostalega orodja na plan izpustijo svoj oblikovalski dar. Navodilom sledi načrtovanje, gradnja, prikaz in predstavitev ustvarjenega. Rezultati ekip so impozantni, zabavni, občasno malo smešni, na koncu pa so skoraj vsa dela umetniške mojstrovine.

Dogodek lahko organiziramo kjerkoli, delavnica je zabavna in unikatna. Za nemoten potek poskrbijo kipar in ostali animatorji, ki poskrbijo, da je ustvarjanje varno, zabavno in uspešno, odzivi udeležencev pa so vedno enaki – navdušenje nad akcijo in izdelki je neizmerno.

Ustvarjalna aktivnost, ki na zabaven način spodbuja k kreativnemu izražanju, koordinaciji, sodelovanju in motoričnim izzivom. Zanimiv način povezovanja, kjer skupina skupno razvija idejonatančnost in fokus.

Odziv strank:
“Ledeni skulpture so res nekaj posebnega. Skoraj nemogoče je razložiti, kako noro se led oblikuje in kaj vse so naši sodelavci ustvarili. Dogodek je bil izjemen.”

Na kratko o programu Izdelovanje ledenih skulptur:

  • Lokacija? Kjerkoli, vendar izvedbo priporočamo na odprtih prostorih
  • Komu? Igra je primerna za vse
  • Kdaj? Je team building, ki se lahko izvaja ne glede na letni čas! Visoke temperature ne vplivajo na led
  • Izdelovanje skulptur poteka zunaj preko celega leta (tudi poleti)
  • Prelevite se v ledenega kiparja
  • Fantastičen preizkus timskega dela in spretnosti
  • Primerno za poslovne dogodke, predstavitve, piknike, ice breaker aktivnost, konference, itd.

Galerija:

Kontakt