Team building program "MTV televizija" omogoča udeležencem, da se potopijo v vzdušje preteklosti in se spomnijo znamenitih trenutkov glasbene televizije. Udeležence bomo razdelili v več skupin in naloga vsake skupine bo posneti video spot, katerega bomo pogledali na večernem druženj

  Team building program “MTV televizija” omogoča udeležencem, da se potopijo v vzdušje preteklosti in se spomnijo znamenitih trenutkov glasbene televizije. Udeležence bomo razdelili v več skupin in naloga vsake skupine bo posneti video spot, katerega bomo pogledali na večernem druženju. Team building na inovativen način spodbujanja timskih vezi in kreativnosti v podjetju. Združuje različne vloge in talente posameznikov ter jih spodbuja k skupnemu cilju – ustvarjanju unikatnega videospota. Naši inštruktorji in mentorji bodo poskrbeli za kakovostne izdelke. Sodelavci spoznavajo različne talente in stile komuniciranja, kar izboljšuje njihovo sposobnost dela v skupinah in se odraža v boljši produktivnosti in uspešnosti podjetja. Sami glasbeni posnetki pa ostanejo v  trajen spomin udeležencem

   

  PROGRAM

  Štiri urni program je skrajšana različica celodnevnega programa. Zaradi časovne omejitve so nekatere aktivnosti lahko malo bolj hitre, zato je pomembno, da je ekipa dobro organizirana in da se drži časovnega načrta. Lahko pa organiziramo tudi celodnevni program.

  9:00 – 9:15: Začetek
  Predstavitev ciljev in programa
  Razdelitev udeležencev v manjše skupine.

  9:15 – 10:15: Idejna zasnova videospota
  Skupine prejmejo nalogo in se posvetujejo o svojih idejah.
  Mentorji svetujejo pri oblikovanju koncepta.

  10:15 – 11:30: Snemanje prizorov
  Ekipa se preseli na snemalno lokacijo. Vsaka skupina začne s snemanjem svojega dela videospota pod vodstvom organizatorjev. Na voljo so kostumi, lasulje in ostali pripomočki.

  11:30 – 13:00: Montaža videospota
  Skupine se preselijo v montažno sobo. Udeleženci montirajo posnete prizore pod nadzorom organizatorjev.

  13:00: Kosilo

  VEČERNA ZABAVA – lahko tudi tematska zabava
  Vsaka skupina predstavi svoj končni videospot pred ostalimi udeleženci.
  Podelitev priznanj ali nagrad za najboljše izvedbe v videospotih.

   

  Zakaj izbrati team building MTV Televizija:

  1. Spodbuja sodelovanje in timsko delo: Program omogoča, da se člani ekipe povežejo in sodelujejo pri ustvarjanju skupnega cilja. Skupinsko delo in reševanje izzivov spodbujajo povezanost in medsebojno zaupanje.
  2. Krepi kreativnost: Udeleženci se soočajo z izzivom ustvarjanja kreativnih idej za videospot, kar spodbuja njihovo kreativnost in inovativnost.
  3. Izboljšuje komunikacijske veščine: Med snemanjem in montažo videospota je ključnega pomena učinkovita komunikacija v ekipi. Program omogoča izboljšanje komunikacijskih veščin in učinkovitejše delo v skupini.
  4. Učenje novih veščin: Udeleženci se lahko naučijo osnov snemanja in montaže videa ter drugih veščin, povezanih s produkcijo videospotov.
  5. Zabavno in sproščujoče vzdušje: Snemanje videospota je lahko zelo zabavno in sproščujoče, kar prispeva k boljšemu počutju udeležencev.
  6. Razbremenitev stresa: Takšen program omogoča prekinitev od vsakdanjega dela in s tem omogoča udeležencem razbremenitev stresa ter osvežitev misli.
  7. Krepitev podjetniške kulture: S skupnim ustvarjanjem videospota podjetje spodbuja kulturo in vrednote, ki jih želi prenesti na svoje zaposlene, kar lahko vodi v bolj povezano delovno okolje.
  8. Povečanje motivacije: Udeležba na zanimivem in ustvarjalnem team building programu lahko poveča motivacijo zaposlenih ter jih spodbudi k boljši angažiranosti pri delu.

   

  Team building program MTV Televizija je tako odlična izbira za podjetja, ki želijo spodbujati kreativnost, sodelovanje in povezanost med svojimi zaposlenimi.