Popestrite vaše poslovne dogodke z Pub kvizom

Team building Pub Kviz naredimo v baru, restavraciji ali hotelu, vključimo hitre prste, dogodku dodamo še pravega napovedovalca, studijske luči, živo glasbo in pulte za odgovore. Priča bomo pravemu šovu, ki bo nasmejal vse tekmovalce.  Pub kviz je team building, kjer ekipe tekmujejo v različnih tematskih sklopih, vprašanjih in igrah. Prisluhnite voditelju, da čim prej in uspešneje rešite vprašanje ali izbran izziv. Vprašanja ekipe spremljajmo na velikem zaslonu. Pub kviz je kombinacija vprašanj in nalog, ki poskrbijo za smeh in dobro voljo udeležencev.

Pub kviz je odlična aktivnost za zimske dni, sam dogodek lahko organiziramo praktično povsod in je odlična popestritev večerje ali pa zabave. S team buildingom želimo nadgraditi druženje in zabavo, s kvizom želimo povečati sodelovanje med udeleženci in povečati ter izboljšati timsko delo med sodelavci.

 

Na voljo imamo več vrst kvizov od klasičnega, božično – novoletnega do pivskega. Del kviza lahko tudi prilagodimo z zabavnimi vprašanji iz podjetja. Sam kviz izvajamo v slovenščini, angleščini ali hrvaščini.

Na kratko o programu Pub kviz

  • Lokacija? Lahko se v zaprtem prostoru, lokalu, hotelu ali na Območju 70
  • Komu? Aktivnost je odlična aktivnost za večerno animacijo in decembrski team building
  • Velikost skupine? Primerno za skupine do 50 oseb
  • Trajanje? Pub kviz traja do ure in pol

Kontakt