Dve ekipi, en most - pravi team building

Stoletja mostovi povezujejo različne narode, kulture in ne nazadnje tudi ljudi in prave ekipe. Team building Povežimo pleme bo imel nalogo povezati dve različni skupini, ki bosta morali združiti dva bregova. Vsaka skupina je na svoji strani samostojna, oborožena z različnim materialom in orodjem, kar pomeni, da bo potrebna odlična koordinacija med skupinama. Predno pa začnemo z izgradnjo mostu, je potrebno postaviti tabor in zakuriti ogenj.

Vsaka skupina bo morala na svoji strani narediti močne temelje, ki bodo osnova za močan most. Če ekipi ne bosta sinhronizirani, se zna zgoditi, da most ne bo dovolj močan in ne bo ponesel celotne ekipe preko reke.

Čaka vas zahtevna tehnična naloga ter na vsaki strani ekipna komunikacija, ki poteka le preko reke. Da je naloga še bolj zahtevna, ima vsaka skupina različne vire, možnosti in orodja. Za delo na reki je na voljo samo en čoln, njegova uporaba pa je omejena.

Za vas smo pripravili zabavni team building program, kjer bodo udeleženci nadgradili komunikacijske veščine, izboljšali logično mišljenje, hkrati pa bodo delovali pod pritiskom časa in napredovanja nasprotne ekipe. Team building, ki od skupine pričakuje veliko ustvarjalnosti, medsebojnega zaupanja in sodelovanja s ciljem, da bo most narejen dovolj trdno za vsak korak.

Na kratko o programu Izgradnja mostu:

  • Lokacija? Lahko se ga izvaja preko celega leta, na prostem ali v konferenčni dvorani.
  • Komu? Team building je namenjen podjetjem, ki želijo svojim zaposlenim ponuditi zabavno aktivnost, ki izboljšuje komunikacijo med udeleženci ter izboljšuje kreativnost in iznajdljivost
  • Velikost skupine? Program je namenjen za skupine med 20 in 200 ljudi. Dve ekipi nista omejitev, saj celotna skupina lahko izdela več mostov
  • Koliko časa? Traja do dve uri
  • Reka je samo namišljena, ekipi pa morata z njenih bregov doseči skupno točko
  • Bo most zdržal vaš korak in vašo celotno ekipo?

Galerija:

Kontakt