Tukaj so napisane naše top team building ideje, ki očarajo slehernega našega partnerja. Za vas smo pripravili ideje, katere lahko organizirate sami ali s pomoč turistične agencije ETC Adriatic.

Vendar pa obstaja nekaj team building idej, v katerih bodo vaši uslužbenci lahko uživali. Za vas smo pripravili nekaj idej, katere lahko organizirate sami ali pa v okviru team building agencije.  Ko poznate namen vašega team building dogodka, lahko začnete definirati program in posamezne aktivnosti

Predstavili vam bomo naslednje team building idej:

  • Programe katere lahko organizirate v okviru team building agencije
  • Team building ideje katere lahko organizirate sami.

Nekatere igre bodo trajale le nekaj minut, nekatere pa lahko trajajo ure. Nekateri bodo vplivali na vašo komunikacijo, medtem ko bodo drugi izboljšali veščine sodelovanja. V večini primerih celoten  team building traja maksimalno dve uri in ne več.

Preverite tudi naš blog: Kaj je team building in zakaj si zasluži vašo pozornost.TEAM BUILDING IDEJE KATERE ZA VAS LAHKO ORGANIZIRA AGENCIJA 

1. Božični Epichunt po Ljubljani

Božiček je bil na svoji vsakoletni poti iz severnega tečaja poti južnemu, ko je moral zaradi okvare zasilno pristati v Ljubljani. Ker že res zelo dolgo čaka vlečno službo, se odloči za krajši sprehod po prelepi Ljubljani. V mrazu ga hitro premami sladko kuhano vino in za Božičkom se izgubi vsaka sled. Vaša naloga je iti po Božičkovih stopinjah in rešiti Božička, da bo lahko nadaljeval pot proti južnemu polu. Epichunt je treasure hunt kjer ekipe dobijo ipade, v igri napredujejo od točke do točke, na točkah jih pa čakajo različni izzivi. Več…

Božični EpicHunt

2. Winter is coming – Battle for the throne

Team building s katerim navdušujemo podjetja! Ste si vedno želeli postati vitez za en dan ali pa se bojevati v znani seriji Game of Thrones? Meči, lokostrelstvo, vitezi, kralji, spletke… zagotavljamo vam nepozabno tri urno team building doživetje. Več…

Bitka za prestol

3. ETC Treasure Hunt

ETC Treasure Hunt sestavljajo aplikacija, skupinski start in več točk, na katerih so na preizkušnji vaše sposobnosti. Med lokacijami se premikate s pomočjo tablic, na katerih se vam sproti izpisujejo navodila in napotki. Na vsaki točki vas čaka zabavna in zanimiva naloga in ko jo uspešno opravite, prejmete navodila kako naprej. Zmaga ekipa, ki prva premaga vse izzive, odkrije vse skrite točke in prva pride na cilj. Ponujamo več različnih programov, ki si jih lahko preberete v našem blogu.

4. Pub Quiz

Že imate rezerviran bar za novoletni žur in bi radi samo malo popestrili dogajanje? Prinesemo opremo, igralne pulte, projektor, z nekaj triki lokal postane pravi televizijski studio. Živa glasba, odličen voditelj kviza in ravno prav tekmovalnega vzdušja so prava mešanica za zabavo.

5. Murder Mystery

Včeraj ob zori je bilo najdeno truplo 26-letne osebe A.N. Truplo so našli v stranski ulici, v neposredni bližini priljubljenega kluba, kjer se mladina zbira dolgo v noč. Truplo je ležalo na levem boku, pod prsnim košem pa je žrtev stiskala ovojnico. Murder Mystery je interaktivna igra, kjer s pomočjo namigov, zasliševanj in ugank iščete morilca. Imate dovolj znanja, da boste znali dešifrirati vse skrivnosti? Dogodke lahko organiziramo v baru, restavraciji ali pa v hotelu.  Primerno za vse, ki si želite pred žurom malo razmigati možgane. Več…

Murder Mystery

6. Ledene skulpture

Udeležence razdelimo v skupine po 6, njihova naloga je, da v sodelovanju z izkušenim kiparjem izdelajo ledene skulpturo. Ključno vlogo igrata kreativnost in sodelovanje. Led je posebej prilagojen za sobne temperature, kar pomeni, da vam za ni potrebno zmrzovati na prostem. Na voljo za skupine med 15 in 200 oseb. Več…

Ledene skulpture

7. Grand prix

Čas je, da vaša ekipa zavzame štartni položaj in čim hitreje prevozi poligon. Pred tem pa jo čaka izziv sestavljanja tekmovalnega vozila. Potrebujete le podvozje, nekaj materiala in veliko ustvarjalnega duha ter sodelovanja. Naloga je dinamična, zahteva premišljeno razporeditev sredstev, z dobrimi pogajalskimi sposobnosti pa si lahko zagotovite tudi dodatni material. Ko je vozilo sestavljeno in dizajn izpopolnjen, voznik ogret, je končno čas za… Grand Prix dirko!

Grand prix

8. Splavaj ali se potopi

December je čas obdarovanj. Darila kupujemo za zaposlene, partnerje, svojce, prijatelje,… Kaj pa če bi si vaši zaposleni tokrat darilo izdelali kar sami? Udeleženci si izdelajo milo, svečko in zeliščno sol. Vse popolnoma uporabno, vonji in okusi po lastni izbiri. Team building, ki pokaže kreativnost vaše ekipe. Več…

Splavaj ali se potopi

9. Minuta do zmage

Zabavni team building v katerem sodelujejo skupine od 6 do 10 udeležencev. Za rešitev naloge morajo udeleženci uporabiti znanje ter biti kar se da spretni, da nalogo rešijo v 60 sekundah izziva. Ekipa mora sodelovati in se pred igro odločiti o strategiji reševanja naloge, tako da je naloga rešena v najkrajšem času. V nekaterih nalogah sodeluje samo en član ekipe, v nekaterih pa več članov. Zato je pomembna tudi sama strategija igranja in sodelovanja. Težavnostne stopnje nalog so različne in zahtevajo angažiranje celotne ekipe. Več…

10. New Yorška borza

To je dinamična, zabavna simulacija New Yorške borze, kjer ekipe trgujejo z vrednostnimi papirji, zlatom, bitcoinom in valutami. Zmaga ekipa, ki je preko trgovalne ure najbolj spretna in najbolj oplemeniti svoje bogastvo. Prava zabava se začne, ko vrednosti podjetij začnejo zaradi različnih vzrokov nihati. Program izvajamo kot team building, izredno primeren je pa tudi za različne konference. Izvajamo ga v slovenščini, angleščini in hrvaščini za skupine med 20 in 1000 udeležencev.

Newyorska borza

Prepričani smo, da smo vam dali nekaj zanimivih team building idej. Vi pa ste tisti, ki najboljše poznate vašo ekipo in njene potrebe, pišite nam na info@etc-adriatic.com in skupaj bomo izbrali pravi program za vas.

V kolikor na tej strani niste našli vsega, poglejte še naše team building programe, aktivnost in možnosti izletov.

Team building ideje, ki jih lahko izvedete sami:

1) Skupinski »tek na smučeh«

Zabavna team building aktivnost, kjer je bistvena koordinacija med člani posamezne ekipe. Za vsako ekipo boste potrebovali 2 deski in zanko vrvi za vsako osebo. Priporočamo 5-6 oseb /ekipo. Cilj je je čimprej prečkati ciljno črto, dotikanje tal je dovoljeno samo z deskami. Vsaka ekipa naj ima nekaj ima časa za načrtovanje (pred štartom).

2) Človeška gosenica

Cilje je s pomočjo zgolj časopisnega papirja in lepila sestaviti človeško gosenico. Udeleženci stojijo znotraj in poskušajo premakniti gosenico. Zadolžite osebo, ki bo določala tempo in pazite, da se papir se pretrga. Zmaga tista ekipa, ki prva pravilno prečka ciljno črto.

3) Tekma z žogami za sedenje

Zabavna igra polna smeha: potrebuje zgolj dovolj žog za sedenje in poligon – zagotovljena zabava ob bolj ali manj bolečih padcih.
Tekmovalci se morajo do ciljne črte prebiti na žogi ter se smejo ovirati drug drugega, drugih pravil ni.

4) Pajkove mreže

Super igra za skupine od 8 do 20 ljudi – bistvo te aktivnosti je medsebojna podpora pri doseganju skupnega cilja. Zmaga tista ekipa, kjer se VSI člani prebijejo čez mrežne ovire do cilja.

5) Simulacija borze (TB z našo pomočjo)

To je dinamična, zabavna simulacija borze, kjer ekipe trgujejo z vrednostnimi papirji, zlatom in valutami. Zmaga tista ekipa, ki je preko trgovalnega dne najbolj spretna in najbolj oplemeniti svoj budžet. Prava zabava se začne, ko vrednosti podjetji začne zaradi različnih vzrokov nihati in ko je izredno pomembna hitrost nakupa ali prodaje. Na ceno delnice vplivajo različni gospodarski in politični vplivi, katere ekipe lahko spremljajo preko novic na zaslonu, radia, poslovnega in rumenega časopisa.

Poglejte naše druge team building programe.