Hotel-Golte-

Ko se odločate za team building programe za svoje zaposlene, morate v zimskih mesecih predvsem upoštevati primernost lokacije. V toplejših mesecih imate namreč precej svobode na voljo, medtem ko pozimi resnično vsaka malenkost šteje, če naj bodo enodnevne ali večdnevne aktivnosti prijetne za vse udeležene.

Predvsem je pomembno najti pravi hotel, saj moramo upoštevati, da so v neposredni bližini hotela prostori za številne aktivnosti, hkrati pa dovolj veliko kongresno dvorano za izobraževanja ter prostor za zabave. Pri izboru petih najboljših budget hotelov za zimske team buildinge smo gledali na to, da imajo na voljo vse omenjene karakteristike, kot tudi na to, da so cene primerne ponudbi. Upoštevali smo hotele, ki lahko sprejmejo do 100 oseb.

Predstavljamo vam 5 top slovenskih hotelov, primernih za zimske team buildinge za vaše ekipe.

TOP 5 HOTELOV ZA ZIMSKI TEAM BUILDING

Bohinj Eco Hotel

Bohinj Eco Hotel, ki se nahaja v Bohinjski Bistrici, ni tipičen smučarski hotel. Do smučišča Vogel vas namreč odpelje smučarski avtobus, a je Bohinj Eco Hotel kljub temu eden najbolj priljubljenih hotelov v zimski sezoni. Hotel je bolj kompleks, kot pa enostaven hotel, s slovesom odlične kuhinje in z možnostjo različnih dejavnosti, ki poskrbijo, da vašim udeležencem nikoli ne bo dolgčas. V okviru hotela je Aquapark & Wellness Bohinj, ki je s podzemnim hodnikom povezan s hotelom in s tem omogoča lažji dostop vsem hotelskim gostom. Na voljo je več kongresnih dvoran.

Gostom lahko ponudimo različne team buildinge v kongresni dvorani, zunaj na prostem pa največkrat izvajamo Epichunt Izzivi Žige Zoisa, ki se dogaja po Bohinjski Bistrici. V kolikor dežuje, sta na voljo bowling dvorana in kino dvorana.

Šport hotel Pokljuka

V srcu neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka, Šport hotel Pokljuka navdušuje z okolico, ki ponuja prostor za paleto dejavnosti. Hotel je postavljen zagotovo na ena bolj privlačnih lokacij v Sloveniji. Hotel ima takoj ob hotelu na voljo lastno smučišče, na katerem je možno tako dnevno kot nočno smučanje. Blizu hotela so na voljo številne smučarske proge, navdušenci nad adrenalinom pa se lahko preizkusite tudi v biatlonu. Na voljo je kongresna dvorana, prostor za zabave in savne.

Pri ETC Adriatic Šport hotel Pokljuka uporabljamo za team building in incentive programe, vse od tekaških aktivnosti do iskanj zakladov in tudi novejših programov kot je Murder Mystery.

Best Western Hotel Kranjska Gora

Z odlično lego se ponaša Best Western Hotel Kranjska Gora, ki leži v osrčju Julijskih Alp in v bližini smučišča. Lega hotela ponuja idealno izhodišče za smučanje, bordanje, tek na smučeh in ostale zimske športe, ali pa zgolj za uživanje na svežem gorskem zraku z izjemnimi razgledi. Hotel razpolaga z notranjim bazenom, klubom za zabave in veliko kongresno dvorano. Ob hotelu je na voljo velika zelenica, primerna za raznorazne aktivnosti in team buildinge.

Best Western Hotel Kranjska Gora v naši agenciji ETC Adriatic z veseljem rezerviramo za vse zgoraj naštete športe vključene v team building programe in incentive programe. Izredno popularna je pasja vprega, 99 Kekčevih izzivov, Nore snežne kure ali obisk Planice.

Hotel Golte

Nedvomno en bolj zanimivih hotelov v Sloveniji je visokogorski hotel na Golteh. Do recepcije vas pripelje kar gondola. Hotel ponuja dih jemajoče razglede na Savinjsko dolino in sosednje alpske vršace. Privlačnost hotela in njegove okolice spominjata na zimske lokacije v kanadskih in ameriških filmih. Hotel ima na voljo wellnes, konferenčno dvorano, v hotelu in v bližnjih apartmajih pa lahko prespi skoraj 140 oseb.

Smučišče je primerno tako za smučanje kot za bordanje in sankanje, za našo agencijo ETC Adriatic pa je hotel še bolj zanimiv zaradi možnosti ledenega plezanja, krpljanja, spusta z raftom, smučarskih tekmovanj in kongresne sobe. Kongresna dvorana je dovolj velika za številne indoor aktivnosti, kot je Grand Prix Dirka ali Newyorška borza. V kleti hotela pa se nahaja klub Ledenica, kjer boste plesali še dolgo v noč.

Bolfenk Resort

Bolfenk Resort, ki razveseli tudi z wellnessom, stoji v objemu pohorskih gozdov. Le-ti navdušujejo s čistim zrakom in prijetno gozdno klimo primerno za odlične zabave. Bolfenk ponuja neposreden dostop do smučišča kot tudi do energetske poti, ki napolni z dobro mero energije. Do hotela se pripeljete kar z avtomobilom, na voljo ima dovolj veliko parkirišče. V resortu je tudi bazen.

Pri ETC Adriatic se Bolfenk Resorta radi poslužujemo, saj ponuja odlično okolico, bližina gostih pohorskih gozdov pa ponuja fantastične možnosti za iskanje zakladov, adrenalinskih iger kot so Snežne olimpijske igre in Dirka za Antarktiko, prav tako pa je primeren zaradi kongresne dvorane.

Za vas smo pripravili še nekaj predlogov team building programov in aktivnosti, ki jih lahko izvedete med vašim bivanjem v TOP 5 zimskih hotelov. V zimskem času so najbolj zaželjeni:

  • Božični Epic Hunt
  • Newyorška borza
  • Minuta do zmage
  • Dirka za antarktiko

Prepričani smo, da smo vam dali nekaj zanimivih hotelov za vaš zimski team building. Vi najboljše poznate vašo ekipo in njene potrebe, pišite nam na info@etc-adriatic.com in skupaj bomo izbrali pravi program za vas.

V kolikor na tej strani niste našli vsega, poglejte še naše team building programe, aktivnosti in možnosti izletov.


KONTAKT