Plesnik

Za skupine do 20 oseb smo pripravili nekaj predlogov za vaše večdnevne motivacijska potovanj.  Skupni imenovalec vseh lokacij je pristnost. Navedene lokacije so butične in vas bodo navdušile z kulinariko, aktivnostmi in še neraziskano okolico.

V kolikor vas katera od lokaciji zanima nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo program za vaš izlet.

1. Turistična kmetija Firbas

Turistična kmetija Firbas stoji na pobočjih Slovenskih goric, le 5 min vožnje od avtoceste Murska Sobota – Maribor. Kmetija je zgrajena v slogu, značilnem za ta del Slovenije in obdana s sadovnjaki ter vinogradi. Na posestvu redijo številne domače živali in gojijo sadje. Kmetija Firbas je posebej prepoznavna po domačem hruškovem soku in viljamovki. Na voljo so sobe, apartmaji, bolj pogumni pa lahko prespijo na seniku ali v glamping hiški sredi vinograda. Na kmetiji lahko prespi do 50 oseb. Na voljo so tudi električna kolesa. Gospodar kmetije Bojan bo poskrbel za ogled kmetije in animacijo.

V ETC Adriatic kmetijo radi uporabljamo kot izhodišče za izlete po Prekmurju in Pomurju. Domačijo Firbas kombiniramo z ogledom Pivovarne Bevog, raftingom na Muri, Oljarne Kocbek, … na sami kmetiji pa lahko organiziramo aktivnosti in team building programe po vaši želji.

2. Hotel San Martin (Goriška Brda)

Hotel San Martin stoji v Šmartnem in je s svojim razgledom in prijetno toplo atmosfero zagotovo eno izmed najboljših možnosti za team building vašega podjetja. Hotel razpolaga z 20 premišljeno razporejenimi sobami, ki sprejmejo 40 oseb. Vsaka soba ima lastno kopalnico, v okviru hotela pa je na voljo še restavracija, wellnes in konferenčna dvorana.

Odlična ekipa z Vesno in Bogdanom poskrbi, da vse poteka tako kot je potrebno. V ETC Adriatic z veseljem organiziramo dogodke v tem hotelu, saj je v radiju 200 metrov vse kar potrebujemo za odličen team building program. Organiziramo vam lahko EPICHunt Švecanje po Brdih, Jeep safari, degustacijo olivnega olja, vina in malico pri Briški hiši kulture ali okusno kosilo v gostilni Marica v Šmartnem.

3. Smrekarjeva domačija (Notranjska)

Smrekarjeva domačija je 4 km oddaljena od Postojne in le nekaj minut z avtoceste. Na obnovljeni domačiji vam postržejo z domačimi narezki in jedmi pripravljenimi iz ekološko pridelanega mesa slovenskega avtohtonega ‘cika’ goveda, različnih sirov, prepeličjih jajc, kruhom iz krušne peči, poskrbijo pa  tudi za dobro žlahtno kapljico.  Vse kar sami pridelajo in vzredijo je del kulinarične ponudbe Smrekarjeve domačije. Poleg izvrstne hrane in možnosti organizacije dogodkov nudijo tudi kapacitete za prenočitev. Na kmetiji lahko prespi približno 20 oseb. Na voljo imajo obnovljen skedenj, v okviru katerega je na voljo tudi konferenčna dvorana.

Domačijo uporabljamo za manjše skupine, ki si želijo imeti mir ob delu, hkrati pa uživati v odlični domači kulinariki. Domačijo za lastna izobraževanja uporabljamo tudi v ETC Adriatic. V primeru team buildinga vam lahko ponudimo obisk ene izmed številnih jam, ogleda medveda v naravi ali prikaz delovanja tanka v naravi. Domačijo uporabljamo na poti z obale ali ob obisku Postojnske jame za kosilo ali malico.

4. Šenkova domačija (Jezersko)

Šenkova domačija je s svojo gručasto postavitvijo osmih, z leseno kritino kritih stavb, neponovljiv biser alpske arhitekture, ki so ga naši predniki osnovali pred več kot 500 leti. Jezersko stoji na višini 917 nadmorske višine in je tudi edina gorniška vas v Sloveniji.

Z ljubeznijo do dediščine prednikov je domačija ohranila svojo prvotno podobo, hiša pa je s svojo, za ta prostor, netipično mogočnostjo zavarovana kot kulturni spomenik državnega pomena in s tem podvržena strogemu varovanju. Gostitelji, ki izjemno cenijo naravno in kulturno dediščino, se trudijo slednjo prenašati tudi v nastanitveno in kulinarično ponudbo.  Kulinarična ponudba je zasnovana na pastirski tradiciji in ekološki pridelavi. Za bivanje vam ponujajo udobne sobe in apartmaje v Preužitkarski hiši v katerih lahko prespi skoraj 20 oseb.

Jezersko je čudovita lokacija ne glede na letni čas. Pozimi so na voljo različni zimski športi od curlinga  do teka na smučeh, poleti vam pa lahko ponudimo piknik v naravi, kolesarske izlete, pohode in številne druge aktivnosti.

5 . Tri Lučke  –  Posavje

Elegantna, diskretna restavracija s hotelom za poslovna srečanja in dogodke, s spremljavo odlične kulinarike. Tri lučke ležijo na lokaciji nad Krškim in so primerne za poslovna srečanje manjših skupin. Priporočamo za board meetinge in razvajanje vaših poslovnih partnerjev.

Hotel ima veliko konferenčno dvorano, ki sprejeme do 80 oseb in možnost nočitve v petih sobah in dveh apartmajih. Tri lučke se lahko pohvali kot ena izmed najboljših restavracij v Posavju, z odlično vinsko karto in kuharsko ekipi. Piko na i pa predstavlja lokacija nad Krškim s čudovitim bazenom in razgledom. Izjemna lokacija na pol poti med Zagrebom in Ljubljano.

Butični Hotel Tri Lučke

6. Big Berry  – Bela Krajina

Big Berry je luksuzni glamping resort, ki se nahaja na idilični lokaciji ob reki Kolpi v bližini Metlike. V Resortu lahko prespi 38 oseb, od tega je na voljo 7 mobilnih hišk in en hiška, ki deluje kot hostel. Vsaka hiška vsebuje zasebno masažno kad – jacuzzi, skupni prostori resorta pa vključujejo prostor za druženje z žarom, igrišče za odbojko na pesku, telovadnico na odprtem in otroško igrišče.

Posebnost resorta je zajtrk, ki  ga v košari dobite na teraso vaše mobilne hiške. V ETC Adriatic smo zaljubljeni v ta prostor saj skupinam nudi intimo in obilo aktivnosti. Vsak del resorta ponuja skriti kotiček ki ga spretno izkoristimo pri oblikovanju vašega večdnevnega team building programa.

7. Kmetija Puklavec – Jeruzalem

Kmetijo Püklavec boste našli med čudovitimi vinogradi na vrhu hriba v osrčju Jeruzalemskih goric. Izjemen pogled s kmetije je čudovit v vseh letnih časih. Družina Puklavec obdeluje kar 45000 trt in razpolaga s turistično kmetijo, kjer se lahko prepustite domačemu vzdušji in odlični kulinariki. V okviru kmetije imajo na voljo devet sob, kjer lahko prespi približno 20 oseb, vsaka soba ima svojo kopalnico in čudovit razgled na okoliške vinograde.

Kmetijo največkrat ponujamo podjetjem med septembrom in januarjem, kot dvodnevni team building program z degustacijo vina, odlično večerjo in kakšno aktivnostjo. Na voljo imamo tudi prostor, kjer lahko izvajamo seminarje in delavnice.

8. Pravljica na Veliki planini – Kamnik

Slikovito naselje  s kočami in cerkvico je prava pravljična kulisa. Velika planina se ponaša z enim najstarejših in najbolje ohranjenih pastirskih naselij v Evropi. Na voljo so tri hiške v katerih lahko prespi do 20 oseb, Vsaka koča ima opremljeno kuhinjo, dnevni prostor s kaminom, talno gretje in kopalnico. Večina od koč ima pa tudi lastno savno ali kad za sproščanje.

Za obroke poskrbimo v bližnjih planinskih kočah ali s cateringom. Veliko planino priporočamo mlajšim podjetjem za board meeting, saj so koče idealna možnost za pobeg iz mesta. Na Veliki planini boste imeli svoj mir za nadgradnjo vaših idej. Hkrati vam pa lahko pripravimo naš team building program Pwaninc, delavnico izdelovanja trniča, malico s kislim mlekom in žganci, …

Koča na Veliki Planini

 

9. ARS viva hostel – Notranjska

Hostel Ars Viva se nahaja v vasi Podcerkev v Loški dolini. Naj vas ime ne zavede, hostel ni samo hostel, hostel je center kreativnosti in na novo urejen pred nekaj leti. V ARSviva vam ponujajo kreativne delavnice, od ustvarjanja z glino, slikanja, kulinarične in umetniške delavnice. Hostel je idealno mesto, da vaše podjetje dvigne kreativnost na višji nivo, hkrati se pa udeleženci spočijejo od moderne tehnologije. V Ars Viva imate na voljo dvo, tri in štiri posteljene sobe in apartmaje, skupaj lahko v hostlu prespi kar 40 oseb. Na voljo je tudi konferenčna dvorana in prostor za dogodke. Celoten objekt je prilagojen tudi gibalno oviranim osebam.

Lokacijo priporočamo preko celotnega leta in je idealno mesto za večdnevne team building programe. V program lahko vključim obisk Planinske jame, pohod na Snežnik, preživetje v divjini in ostale naše team building programi

10. Hotel Plesnik

Hotel Plesnik je alpski hotel v osrčju Logarske doline, v katerem se boste počutili kot doma. Je butični družinski hotel z več kot 80 letno tradicijo, ki ga vodi Nina Plesnik. Hotel je obdan z gozdovi in grebeni hribov, ki v zaključku doline preidejo v strma skalnata pobočja Kamniško-Savinjskih Alp.

Premišljen moderni hotel ima na voljo 32 sob in v katerem lahko prespi približno 50 oseb. Na voljo so različne savne, masažni bazen, zunanji naravni bazen, za izobraževanje in dogodke imajo pa na voljo še tri različne dvorane. Na terasi hotela imate odličen pogled na bližnje vršace lahko organiziramo sprejem, zvečer pa zakurimo še ogenj.

11. Posestvo TRNULJA Ljubljana

Posestvo Trnulja je priljubljena destinacija za organizacijo team building dogodkov, je prvo trajnostno posestvo v Sloveniji z odlično restavracijo. Ponujajo različne dejavnosti in delavnice za poslovne skupine, na voljo imajo tudi različne team building programe kot so kuharske delavnice, degustacije vin in kolesarjenje,  Na voljo so tudi konferenčne sobe in druge ugodnosti za organizacijo uspešnih poslovnih srečanj in dogodkov. Poleg tega je narava okoli posestva kot nalašč za odklop od stresnega dela. Na voljo imajo tudi 4 apartmaje in 2 studia.

Priporočamo vsem poslovnim skupinam, ki želite biti v bližini Ljubljani, hkrati pa vseeno ne iščete bližnjic pri kakovosti izbire lokacije in cenite lokalno pridelano hrano.

Trnulja team building

 

Za skupine lahko organiziramo številne aktivnosti, od kolesarski in pohodniških tur, ponudimo vam tudi team building programe glede na letni čas. Brez da bi poskusili savinjski želodec ne boste mogli zapustiti doline.

KONTAKT