ETC virtualni dogodki povežejo ekipo ter v dom vaših zaposlenih prinesejo zabavo!

V našem podjetju smo pripravili zanimive virtualne programe, s katerimi boste navdušili in sprostili vaše zaposlene. Na voljo imamo virtualna doživetja, kjer udeleženci domov prejmejo paket, v katerem se skrivajo dobrote in vsi pripomočki, da se bodo lahko skozi doživetje brezskrbno zabavali in uživali. Najlepše pri takšnih dogodkih pa je, da pri dogodku lahko sodelujejo tako zaposleni, kot njihova družina. Na voljo imamo tudi virtualne team building programe pri katerih udeležence najprej razdelimo v skupine, nato pa se skupaj lotijo reševanja nalog. Na koncu zmaga tista ekipa, ki zbere največ točk. Samo dogajanje poteka z uporabo videokonference, sam dogodek povezuje moderator, celoten dogodek pa poteka iz studia.

Spodaj najdete kratke predstavitve naših virtualnih programov, ki jih lahko prilagodimo vašim željam.

VIRTUALNA DOŽIVETJA

DESET DRUŽINSKIH IZZIVOV je virtualno doživetje, kjer pred vrati vašega doma zagledate skrivnostno škatlo z 10 izzivi. Skupaj z moderatorjem se lotite reševanja izziva za izzivom, pri čemer s soudeleženci tekmujete kdo bo hitreje in bolje opravil izziv. Še posebej vam priporočamo 10 virtualnih Božičkovih izzivov, v katerih se boste lahko skupaj z vašo družino preizkusili v božičnih vragolijah.

Pri virtualni DEGUSTACIJI PIVA na dom dobite paket s craft pivom. Z našim degustatorjem se odpravite v kraje po celem svetu, medtem pa spoznavate različne postopke varjenja piva in odgovarjate na vprašanja čisto pravega Pub kviza.

V primeru, da ste ljubitelj žganih pijač pa je za vas doživetje COCKTAIL MAJSTER. Direktno pred vrata vašega domovanja vam dostavimo škatlo, v kateri se nahajajo pripomočki, ki jih boste potrebovali za pripravo koktejlov. S pomočjo našega barmana, ki se vam bom javil iz bara, boste škatlo razpakirali in se naučili mešati različne koktejle. Za še boljše ozračje bo poskrbel moderator z interaktivnimi igrami.

MASTERCHEF KUHINJA MALO DRUGAČE je virtualna delavnica, kjer se s pomočjo našega kuharja lotite ustvarjanja 4 hodne jedi, katero lahko kasneje z vašimi sostanovalci tudi pojete. V naši kuhinji vam zagotovo ne bo dolgčas, saj boste kuhali z improvizatorjem in udeležencem slovenskega Masterchefa.

Doživetje GIN vam bo ponudil odgovore na vprašanja, kot so kako varimo gin, kako prepoznamo ali je gin kakovosten in na kakšne načine vse ga lahko pripravimo.

VIRTUALEN TEAM BUILDING

PUB KVIZ je team building program, kjer ekipe tekmujejo v različnih tematskih sklopih, vprašanjih in igrah. Seveda zmaga tista ekipa, ki pravilno odgovori na več vprašanj in se najbolj odreže pri postavljenih izzivih. Ali ste pripravljeni na prepoznavanje glasbe ter mest? Kako hitro nam lahko pokažete zobno ščetko? Ali lahko pravilno rešite zapleteno enačbo?

MURDER MYSTERY  se začne z zgodbo…Prvi sestanek Združenih narodov za obnovljive vire se je v Ljubljani pričel že včeraj. Na ulici blizu hotela so našli mrtvega glavnega govornika konference. Slovenska policija in Sova na pomoč preko ZOOMA pokličejo tajne službe več držav, saj je umor potrebno rešiti preden to izvejo mediji.

Vaša naloga je da po pregledu dokazov, preiskovanju dnevnika žrtve ter poslušanju glasovne pošte in branju SMS sporočil žrtve, v živo spremljate še zaslišanje prič in osumljencev. Na podlagi vsega pa odkrijete morilca in rešite primer!

Poglejte si kako pri nas izgledajo virtualni dogodki:

 

PREPOSTE VIRTUALNE IGRE

Za vas smo pripravili tudi štiri preproste virtualne igre, ki so namenjene predvsem spoznavanju zaposlenih in popestritvi dela na daljavo.

Prva igra: 5 skupnih stvari

Ekipo razdelite na majhne skupine in jih prosite, naj pripravijo seznam 5 stvari, ki so jim skupne. Za hitro ustvarjanje seznama uporabite dokument v skupni rabi ali spletno tablo. Če želite temo ohraniti bolj poslovno usmerjeno, seznam omejite na delovne ali poslovne teme. Lahko je tako preprosto, kot “vsi nosimo čevlje”, do nečesa bolj specifičnega, kot so “vsi smo v podjetju že od leta 2014.” Ne glede na odgovore bo to med zaposlenimi ustvarilo vez, spodbudilo razpravo in smeh ter kreativno razmišljanje v skupini. Vsaki skupini oddaljenih delavcev omogočite čas, da svoj seznam deli s celotno ekipo preko videokonferenčnega klica. To bo ustvarilo električno, dinamično vzdušje, ki je primerno za možganske nevihte. Kot vedno, je tudi v tej igri humor nadvse dobrodošel.

Druga igra: Turistični vodnik

Če je vaša ekipa razsejana po celi Sloveniji in izven meja, je vedno dobra ideja ogled lokacije vsakega zaposlenega. Tako vam lahko v kratki predstavitvi pokažejo glavne turistične znamenitosti kraja, skrivne kotičke za katere vedo samo lokalci, kulinarične posebnosti in podobno. Ta vaja je odlična za krepitev empatije in daje vsakemu članu ekipe nekaj konteksta, da razume ozadje svojih kolegov.

Tretja igra: MTV Cribs – Vrnitev v 90. leta!

Ker je tok življenja čedalje hitrejši, obstaja verjetnost, da se člani skupine nikoli ne bodo srečali v svojih domovih. Vendar to ne pomeni, da si ne morejo odpreti stanovanja drug drugemu. Po vzoru oddaje MTV Cribs odprimo vrata svojim sodelavcem in jim razkažimo stanovanje. Pohvalite se katero omaro ste sestavili sami, katero steno boste v kratkem prebarvali in kaj bi sami naredili boljše kot vaš mizar ki je delal kuhinjo. Ta igra omogoča zanimiv pogled v osebna življenja sodelavcev in je tudi zabaven način za boljše spoznavanje celotne ekipe…Pazite samo da imate pospravljeno.

Četrta igra: Vesoljci

Povejte skupini, naj si predstavlja, da so vesoljci pristali na Zemlji in bi se radi seznanili z vašim podjetjem. Ker pa ne govorijo slovensko in ne razumejo vašega izdelka / storitve, ga je treba razložiti s petimi simboli ali slikami. Vsakega udeleženca prosite, da naloži pet preprostih slik, ki najbolje opisujejo in sporočajo izdelke in kulturo vašega podjetja. Vzemite si nekaj minut in si oglejte vse slike. Ali obstajajo skupne teme?

KONTAKT