Turistična agencija za poslovna potovanja in podjetja - ETC Adriatic
info@etc-adriatic.com
(HR) +385 95 820 52 46
(SI) +386 41 312 468
ETC Adriatic
en sl hr

ETC Adriatic je turistična agencija in članica turističnega združenja Beyondlimits, ki združuje turistične podjetja, ki ponujajo butična poslovna potovanja in team buildinge po Sloveniji in celem Svetu.  Skupaj s partnerji vam ponujamo organizacije turističnega programa, od nakupa letalske karte, do izbire hotela, aktivnosti, team building in kulinaričnih lokaciji. Skupaj z vami načrtujemo potovanje, in ga skupaj z našimi partnerji tudi izvedemo.

Naša prednost je kvaliteta, odlična povezava z lokalnim okoljem in najboljša izvedba. Potovanja so namenjeni vašim zaposlenim in partnerjem kot nagrada, motivacija za boljše delo ali kot izobraževanje le-teh.  Pri tem ponujamo številne možnosti, katere vaše zaposleni ne bodo kar tako pozabili.

incentive potovanja

Incentive potovanja

 

Naši programi so res unikatna, drugačni, izjemni. Vse, kar potrebujemo od Vas, so vaše želje. Pošljite povpraševanje na info@etc-adriatic.com in pripravili vam bomo ponudbo.

Izjemni dogodki, za izjemne ljudi! 

 

 

MOŽNE DESTINACIJE

Poslovni piknik

Najboljši piknik prostori, izvirna animacija in odlična kulinarika so glavne značilnosti piknikov, ki jih organiziramo. Najprej poskrbimo za vaše...
Povpraševanje!

Z nami so sodelovali