Turistična agencija za izlete in poslovna potovanja - ETC Adriatic
info@etc-adriatic.com
(HR) +385 95 820 52 46
(SI) +386 41 312 468
ETC Adriatic
en sl hr

ETC Adriatic je  turistična agencije z najširšo ponudbo, s svojim znanjem in izkušnjami smo vaša najboljša izbira za organizacijo izletov in potovanja za vaše podjetje.

Naša prednost je kvaliteta, odlična povezava z lokalnim okoljem in najboljša izvedba. Potovanja so namenjeni vašim zaposlenim in partnerjem kot nagrada, motivacija za boljše delo ali kot izobraževanje le-teh.  Pri tem ponujamo številne možnosti, katere vaše zaposleni ne bodo kar tako pozabili.

Izjemni dogodki, za izjemne ljudi! 

izlet

ETC Adriatic je turistična agencija in članica turističnega združenja Beyondlimits, ki združuje turistične podjetja, ki ponujajo butična poslovna potovanja, izlete in team buildinge po Sloveniji in celem Svetu.  Skupaj s partnerji vam ponujamo organizacije turističnega programa, od nakupa letalske karte, do izbire hotela, aktivnosti, team building in kulinaričnih lokaciji. Skupaj z vami načrtujemo potovanje in ga tudi izvedemo.

Kaj ponujamo: 

  • izlete
  • večdnevne team buildinge
  • incentive potovanje
  • poldnevne izlete
  • potovanja.

Preverite tudi nekaj naših zanimivih blogov: 

IZLETI ZA PODJETJA

Naši programi so res unikatna, drugačni, izjemni. Vse, kar potrebujemo od Vas, da nam razkrijete vaše želje, kam bi šli, koliko vas je in okvirni proračun izleta. Za vas že imamo pripravljene ideje in osnutek. Pošljite povpraševanje na info@etc-adriatic.com.

Potrudili se bomo, da bomo za vas pripravili ponudbo v enem delovnem dnevu.

KDO SMO?

ETC Adriatic je turistično agencija z licenco Gospodarske zbornice Slovenija za izvedbo in prodajo turističnih aranžmajev. Smo člani Kongresnega urada Republike Slovenije, Podjetniškega kluba Kamnik, Slovenske gospodarske zveze v Celovcu, mednarodne butičnega združenje turističnih agenciji Beyond Limits in člani mednarodnega treasure hunt združenja Moove team. Letno v Sloveniji, Hrvaškem in ostalih državah organiziramo približno 100 poslovnih dogodkov.

FOTOGRAFIJE IZ DOGODKOV

 

POVPRAŠEVANJE

Telefon: (SI) +386 41 312 468
Elektronski naslov: info@etc-adriatic.com

Kontaktni obrazec:

Ime podjetja (obvezno)

E-pošta (obvezno)

Telefon (obvezno)

Število udeležencev (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo


MOŽNE DESTINACIJE

Mobilne hišice Maistra – Valkanela (HR)

Mobilne hišice Maistra ležijo v prelepem zalivu Valkanela, približno 2 km severno od središča Vrsarja. Je idealno mesto za ljubitelje športa, rekreacije in zabave.
Povpraševanje!

Rovinj (HR)

Rovinj predstavlja v pravi besedi hrvaški turistični slogan; Mediteran kot je nekoč bil. Rovinj danes velja za prestolnico hrvaškega kongresnega turizma.
Povpraševanje!

Benetke (ITA)

V kolikor želite nagraditi vaše zaposlene ali partnerje izven Evrope so Benetke pravi naslov za organizacijo poslovnega dogodka oziroma team buildinga.
Povpraševanje!

Gradež / Grado (ITA)

Staro mestno jedro s kanali in neskončna peščena plaža, le korak iz Slovenije.
Povpraševanje!

Poslovni piknik, dogodki

Najboljši piknik prostori, izvirna animacija in odlična kulinarika so glavne značilnosti piknikov, ki jih organiziramo. Najprej poskrbimo za vaše...
Povpraševanje!

Otok Obonjan – Dalmacija (HR)

Usmerite jadra proti otoku Obonjan, otoškemu raju na hrvaškem in zagodovite si izkušnjo, ki bo ostala z Vami do konca življenja. Lokacija, skrita v dalmacijskem arhipelagu ponja prvovrstno glamping izkušnjo.
Povpraševanje!

Z nami so sodelovali