Vsak zaposlen si želi biti slišan

Opazili smo, da imajo zaposleni doma tesnobo, zaradi trenutnega stanja se počutijo neuporabni, kar v zaposlenih sproža nemire. V podjetju vedno primanjkuje časa za pogovor, spoznavanja sodelavcev in iskanja novih idej.

Glede na trenutne razmere smo ugotovili, da so zaposleni še bolj kot po navadi razmišljati o novih izdelkih, bolj so kreativni in več si želijo pomagati podjetju. Zavedajo se, da razmere niso normalne. Zato smo pripravili Pimp my korona team, ki je kombinacija icebreak aktivnosti, spoznavanja sodelavca in heckanja idej. Program smo naredili na podlagi izkušenj in analiz v podjetjih v času korona virusa. Cilj programa je zaposlenim vliti samozavest in jim povrniti občutek, da so za podjetje izrednega pomena.

Naša naloga je psihoanalitična, z zaposleni se ukvarjamo, jih poslušamo, hkrati pa razmišljamo kaj lahko naredimo bolje in kje. Spoznavamo prednosti posameznika, in vemo da samo kot ekipa lahko podjetje pripeljemo iz kriza in podjetje naredimo še močnejše.

S programom bomo dobili zaposlene, ki bodo na delovno mesto prišli motivirani, polni novih idej, prav tako bomo pa poglobili razumevanja posameznih produktov in storitev. Delodajalci lahko od vključenih zaposlenih pričakujete višjo samoiniciativnost, odgovornost in pripadnost.

Na kratko o programu:

  • Program poteka dvakrat tedensko po eno uro,
  • delavnica poteka v skupini do 20 oseb,
  • udeleženec potrebuje pametni telefon, dlančnik ali računalnik s kamero,
  • na koncu srečanja bo podjetje dobila kopico svežih nadgradenj in ideje,
  • v kolikor začnete z normalnim delom, se lahko program nadaljuje v podjetju,
  • na dogodke po potrebi povabimo tudi startup podjetnike.

Zagotavljamo vam, da boste imeli po končanem dogodku na razpolago izbrano število internih idej, ki jih boste lahko v nekaj dneh pripeljali do skorajšnje realizacije. Pošljite povpraševane, da vam predstavimo program dela, katerega prilagodimo glede na cilje naročnik.

Program vodi: Matjaž Jug, ki je direktor podjetja ETC Adriatic, startup mentor Slovenskega podjetniškega sklada. Pred nekaj leti je ustanovil podjetniški center in inkubator KIKštarter, s katerim je tudi prejel nagrado Evropske komisije. Je član naložbenega odbora v skladu tveganega kapitala in predavatelj na startup weekendih in startup dogodkih, kar mu omogoča, da je v stiku za hitrorastočimi podjetji. V letu 2019 in 2017 je bil v okviru Revije kongres izbran kot oseba z največjim vplivom na organizacijo dogodkov.

Kontakt