Lokacije - Etc Adriatic
info@etc-adriatic.com
(HR) +385 95 820 52 46
(SI) +386 41 312 468
ETC Adriatic
en sl hr

Območje 70

Obiščite območje, ki je bilo 160 let zaprto za civiliste in kjer je še do nedavnega potekala proizvodnja črnega smodnika. V delu smodnišnice smo...
Povpraševanje!

Slovenija Ecoresort

Eco Resort pod Veliko planino se nahaja na idiličnem prostoru ob reki Kamniški Bistrici pod Kamniškimi Alpami. Piknik prostor se nahaja v Eco...
Povpraševanje!

Villaverde hotel, Videm (ITA)

Resort Villaverde bo navdušil vse navdušence nad zdravjem, golfom in italijansko kulinariko. Povsem nov kompleks, katerega vodilo je vse povezano z zdravjem bo Vam in Vašim povabljencem ponudil doživetje na višjem nivoju. Arhitekturno fascinanten moderni hotel ponuja vrhunske sobe, kjer ima prav vsaka razgled na golf igrišče ter hribovje v ozadju.
Povpraševanje!

Rimske terme (SLO)

Rimske terme so ena izmed najboljših lokacij za organiziranje kakršnih koli dogdkov vašega podjetja. Več, kot 2000 let njihove zgodovine, ki se ji pridružuje moderni hotel priča o tem, da je ta lokacija vredna vsake pozornosti.
Povpraševanje!

Hoteli Krka – Otočec (SLO)

Svetovno znani Otočec Vam ponuja vse, kar si želite od Vašega poslovnega dogodka. Incentive izleti, team building vikendi, konference, poslovni pikniki - vse to je kot nalašč za okolje, ki je gostilo predsednike, diplomate in v preteklosti tudi kneze in grofe.
Povpraševanje!

Naturel resort – Faaker See (AUT)

Prav posebno doživetje Vaše podjetje čaka na lokaciji Naturel resort ob očarljivem jezeru Faaker See. Hišice v alpskem stilu bodo Vaše zaposlene gostile z vsem udobjem modernosti, pa vendar ob domačem vzdušju intime počitniških hišic.
Povpraševanje!

Hoteli Maistra – Vrsar (HR)

Hoteli Maistra v Vrsarju na hrvaški Istri se dvigajo nad prekrasno panoramo majhnih otočkov sredozemskega morja in je odlična lokacija za dogodke Vašega podjetja z ETC Adriatic. Navdušila Vas bo od samega prihoda in je kot nalašč za incentive izlete za vaše uslužbence ali partnerje.
Povpraševanje!

Center Harmonija – Mengeš (SLO)

Sredi zelenega okolja pod mengeškim gričem se nahaja center Harmonija, izvrstna lokacija za Vaše poslovne dogodke manjše in srednje velikosti. Bližina Ljubljane ter avtoceste ponuja omogoča dostopnost, obenem pa dovolj zasebnosti in drugačnosti, da se zares počutite v svojem svetu.
Povpraševanje!

Hotel Funtana – Funtana (HR)

Hotel Funtana, ki se nahaja ob istoimenskem ribiškem naselju, je ena izmed idealnih počitniških destinacij ter lokacij za dogodke in incentive izlete Vašega podjetja. Je unikat, saj je sestavljen iz namreč štirih paviljonov, ki se terasasto spuščajo proti plaži.
Povpraševanje!

Terme Olimia

Terme Olimia Vam ponuja široke kapacitete, kjer lahko izvedete kakršenkoli dogodek želite - naj bo to kongres, poslovno srečanje ali zabava, team building vikend ali preprosto oddih z vašimi sodelavci.
Povpraševanje!

Hotel Trakošćan – Trakošćan (HR)

Hotel Trakošćan se nahaja na pravljični lokaciji v neposredni bližini srednjeveškega gradu, ponuja pa mnoge priložnosti za aktivnosti in dogodke.
Povpraševanje!

Mobilne hišice Maistra – Valkanela (HR)

Mobilne hišice Maistra ležijo v prelepem zalivu Valkanela, približno 2 km severno od središča Vrsarja. Je idealno mesto za ljubitelje športa, rekreacije in zabave.
Povpraševanje!

Hotel Golte (SLO)

Hotel Golte je odličen kraj za prirejanje poslovnih srečanj, seminarjev in delavnic. Popoln mir in neokrnjena narava v krajinskem parku, kjer se hotel nahaja, pa ustvarjata konstruktivno ter ustvarjalno vzdušje.
Povpraševanje!

Hotel Krvavec (SLO)

Nepozaben oddih v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, številne aktivnosti in prostor za piknik
Povpraševanje!

Pri Peclju – Zalog (SLO)

Kratko vožnjo iz Ljubljane vas čaka prijetna gostilna Pri Peclju. Narava in zabava sta glavna atributa tega prostora, kjer ne manjka niti zelenih površin niti uglajenih prostorov.
Povpraševanje!

Zlati grič (SLO)

Zlati Grič je idealen prostor za poslovne skupine, saj bo očaral tako vaše zaposlene kot poslovne partnerje. Piknik prostor se nahaja v osrčju posestva Škalce ob vinogradniškem dvorcu med vinskimi trtami.
Povpraševanje!

BTC Atlantis – Ljubljana

Najdite se v izgubljenem mestu BTC Atlantis, ki Vam ponuja številne vodne aktivnosti, na zunanjem delu pa Vas čakajo zelene površine in rastline ob katerih boste pozabili, da Vas obkroža naše največje mesto.
Povpraševanje!

Rovinj (HR)

Rovinj predstavlja v pravi besedi hrvaški turistični slogan; Mediteran kot je nekoč bil. Rovinj danes velja za prestolnico hrvaškega kongresnega turizma.
Povpraševanje!

Benetke (ITA)

V kolikor želite nagraditi vaše zaposlene ali partnerje izven Evrope so Benetke pravi naslov za organizacijo poslovnega dogodka oziroma team buildinga.
Povpraševanje!

Gradež / Grado (ITA)

Staro mestno jedro s kanali in neskončna peščena plaža, le korak iz Slovenije.
Povpraševanje!

Bled

Slovenija ima en sam otok, a je ta s svojo samosvojostjo privlačnejši od marsikaterega otočja. Obiščite Bled, mondeno alpsko letovišče in eno...
Povpraševanje!

Kamp Menina

Piknik prostor Menina se skriva na idilični lokaciji ob reki Savinji in majhnim jezerom v borovem gozdičku se pod Savinjskimi Alpami. Prostor je idealna lokacija za piknike, ponuja pa številne športne in zabavne aktivnosti.
Povpraševanje!

Lipica

Kras. Kamnita pokrajina, čudovita s svojimi gmajnami, borovimi gozdički, vinogradi. Kobilarna Lipica, s svojimi plemenitimi konji, je biser te...
Povpraševanje!

Golf igrišče Smlednik

Golf igrišče Diners Club Ljubljana se nahaja v neposredni bližini Šmarne gore ob lokalni cesti med Pirničami in Smlednikom. Novo golf igrišče je...
Povpraševanje!

Hotel Terme Tuhelj- hrvaško Zagorje (HR)

Hotel Well je izvrstna lokacija za Vaše kongrese ali druge dogodke, saj jo poleg vrhunske ponudbe na lokaciji označuje še prelepa okolica hrvaškega Zagorja.
Povpraševanje!

Otok Obonjan – Dalmacija (HR)

Usmerite jadra proti otoku Obonjan, otoškemu raju na hrvaškem in zagodovite si izkušnjo, ki bo ostala z Vami do konca življenja. Lokacija, skrita v dalmacijskem arhipelagu ponja prvovrstno glamping izkušnjo.
Povpraševanje!

Hotel Falkensteiner Carinzia – Avstrijska koroška (AUT)

Hotel Falkensteiner Carinzia na avstrijskem Koroškem je idealna lokacija za vaše konference in poslovna srečanja v prekrasni okolici avstrijskih Alp in neposredni bližini smučišča Nassfeld.
Povpraševanje!

Račji otok – hoteli Brdo (Brdo pri Kranju)

Račji otok je izvrstna lokacija le streljaj odmaknjea od svetovno znanega Kongresnega centra Brdo, kjer se sestajajo državniki s celotnega sveta. Kljub temu pa predstavlja povsem drug svet. Umaknjen v naravo, vašemu dogodku daje zasebnost, sproščenost, obenem pa tudi eleganco.
Povpraševanje!

Alpina hotel – Salzburško visokogorje (AUT)

Alpina hotel je nameščen globoko v avstrijskih Alpah. Letovišče, ki se ponaša z udobnostjo, profesionalnostjo in luksuzom bo zagotovo navdušilo Vas in Vaše sodelavce, pobeljeni vrhovi Alp, o katerih sanja ves svet pa bodo poskrbeli za nepozabno zimsko idilo.
Povpraševanje!

Hotel Dubrovnik – Zagreb (HR)

V Zagrebu vam ponujamo prvovrstno lokacijo v prestolnici sosednje države, hotel Dubrovnik. Izvrstna lokacija za konference, seminarje ali poslovna srečanja vseh vrst vas bo gotovo navdušila, nato pa le korak skozi glavna vrata in že ste v središču vrveža in dogajanja Zagreba.
Povpraševanje!

Z nami so sodelovali