DESTINACIJE

HRVAŠKA

Hrvaška je država, ki s svojim mediteranskim morjem, ki se razteza ob 1800 km dolgi obali in več kot 1100 tisoč otoki, obiskovalce zagotovo ne more pustiti ravnodušne. Spada med države, ki s svojimi čari privabijo marsikaterega, tudi slavne Hollywoodske zvezdnike in športnike, ki se odločijo, da se bodo predali turkiznim plažam in modrini morja, bogati naravni dediščini ter čudoviti kulinariki, ki najbolj navdušuje z morsko hrano, olivnim oljem in pršutom. Z lahkoto jo lahko označimo kot lokacijo inspiracije, ki bo poskrbela za vaše najboljše poslovne rezultate. Priznajmo si, da nihče ne more ostati nemotiviran, ko enkrat stopi na tla, kjer je bil rojen in vzgojen eden izmed največjih inovatorjev, Nikola Tesla.

SLOVENJIA

Čeprav prekriva le 20,000 km2, Slovenija ponuja ogromno lepih kotičkov in možnosti za nepozabna doživetja. Pravzaprav bi lahko rekli, da zaradi svoje velikosti in lege, ponuja raznoliko površje, kulturo in življenjski stil ter s tem omogoča nekaj za vsakogar. Tam namreč lahko uživate v neokrnjeni naravi, mestnih oddihih ali pa si privoščite razvajanje v termah in restavracijah. Prav tako spada med države z izjemnim številom vrhunskih športnikov in bogatim kulturnim ustvarjanjem. Od alpskih jezer in kristalnih rek, Postojnske jame, kjer biva človeška ribica, do srednjeveških mest z rimskimi termami in neskončnimi gozdnimi površinami, ki so Sloveniji prislužile naziv ene izmed najbolj zelenih držav na svetu, je to lokacija, ki jo morate obiskati.

SRBIJA

Srbija je država locirana v središču Balkanskega polotoka. Je dom gostoljubnih, odprtih in ponosnih ljudi z vročim temperamentom. Na eni strani vam ponuja čudovito in nedotaknjeno naravo, na drugi pa okolje z velikim mestnim utripom. Obiščite glamurozno mesto Beograd ter pojdite na Kalemegdan, kjer lahko najdete najbolj romantično točko v mestu. Ena izmed neverjetnih izkušenj, ki jo morate doživeti, je tudi noč na enem izmed njihovih splavov, kjer prirejajo nepozabne zabave. Še en razlog za obisk Srbije pa zagotovo predstavlja njihova tradicionalna kuhinja. Med vašim obiskom morate namreč zagotovo poskusiti njihove tradicionalne jedi, kot so čevapčiči, kajmak in jagnjetina. Srbija vas bo očarala s svojo domačnostjo in vam pokazala pravi utrip Balkana in tamkajšnjih ljudi.

ČRNA GORA

Črna gora je država, ki se razteza po Balkanski obali. Zaradi svojega površja je to država, ki predstavlja popolno kombinacijo gorskega in morskega turizma. Večina plaž je prekrita z majhnimi kamenčki in obkrožena z mogočnimi gorami, kar daje občutek, da se nahajate sredi gorskega raja in ne na eni izmed plaž ob jadranskem morju. Če imate radi sončne dni, je Črna gora prava izbira za vas, saj tamkajšnji prebivalci v soncu uživajo kar 240 dni na leto. Ob vašem obisku se ne smete pozabiti ustaviti v eni izmed njihovih restavracij, kjer lahko poskusite njihovo odlično kulinariko. Črna gora vam ponuja ogromno aktivnosti, od popularnih turističnih točk do odkrivanja nedotaknjene narave. Vse to pa bo poskrbelo za vaš nepozaben oddih.

Zakaj obiskati Jadransko regijo?

  • Skrit evropski dragulj
  • Pristna in čudovita narava
  • Dobrosrčni ljudje
  • Več kot 1800km čudovite obale in 1200 otokov
  • Raznovrstne aktivnosti
  • Raj za raziskovalce
  • Tradicionalna kuhinja
  • Svetovno nagrajena vina

Stopimo v kontakt