Naložba v izobraževanje za pospeševanje prodaje ni le naložba v vaše zaposlene, temveč tudi v prihodnost vašega podjetja. Izpopolnjene prodajne veščine bodo pripomogle k večji učinkovitosti, večji lojalnosti strank in višjim prihodkom.

  ZAKAJ? Naložba v izobraževanje za pospeševanje prodaje ni le naložba v vaše zaposlene, temveč tudi v prihodnost vašega podjetja. Izpopolnjene prodajne veščine bodo pripomogle k večji učinkovitosti, večji lojalnosti strank in višjim prihodkom. Z našo pomočjo boste zagotovili, da bo vaš prodajni tim pripravljen na izzive, ki jih prinaša tržišče.

  KAKO? Naši predavatelji bodo z vami delili najnovejše trende in strategije, ki vodijo do uspeha v prodaji. Naši seminarji in delavnice vključujejo širok spekter tem, kot so učinkovite tehnike komuniciranja, razvoj prodajnih veščin, gradnja dolgoročnih odnosov s strankami, obvladovanje reklamacij in še veliko več. Usposabljanja bodo okrepila prodajne veščine vaših zaposlenih, izboljšala njihovo samozavest in jim omogočila, da dosežejo vrhunske rezultate. S kombinacijo teorije, praktičnih vaj in študij primerov boste zagotovili, da bo vaš prodajni tim vedno korak pred konkurenco.

  Kaj spoznate tekom delavnice “Pospeševanje prodaje”:

  • Kako izboljšati prodajne rezultate
  • Zakaj je »pripovedovanje zgodb« tako pomembno
  • Čustvena inteligenca in prodaja
  • Kako povečati zadovoljstvo strank