Lokacije - Etc Adriatic
info@etc-adriatic.com
+386 31 226 763
ETC Adriatic
en sl hr

Račji otok – hoteli Brdo (Brdo pri Kranju)

Račji otok je izvrstna lokacija le streljaj odmaknjea od svetovno znanega Kongresnega centra Brdo, kjer se sestajajo državniki s celotnega sveta. Kljub temu pa predstavlja povsem drug svet. Umaknjen v naravo, vašemu dogodku daje zasebnost, sproščenost, obenem pa tudi eleganco.
Povpraševanje!

Otok Obonjan – Dalmacija (HR)

Usmerite jadra proti otoku Obonjan, otoškemu raju na hrvaškem in zagodovite si izkušnjo, ki bo ostala z Vami do konca življenja. Lokacija, skrita v dalmacijskem arhipelagu ponja prvovrstno glamping izkušnjo.
Povpraševanje!

Villaverde hotel, Videm (ITA)

Resort Villaverde bo navdušil vse navdušence nad zdravjem, golfom in italijansko kulinariko. Povsem nov kompleks, katerega vodilo je vse povezano z zdravjem bo Vam in Vašim povabljencem ponudil doživetje na višjem nivoju. Arhitekturno fascinanten moderni hotel ponuja vrhunske sobe, kjer ima prav vsaka razgled na golf igrišče ter hribovje v ozadju.
Povpraševanje!

Rimske terme (SLO)

Rimske terme so ena izmed najboljših lokacij za organiziranje kakršnih koli dogdkov vašega podjetja. Več, kot 2000 let njihove zgodovine, ki se ji pridružuje moderni hotel priča o tem, da je ta lokacija vredna vsake pozornosti.
Povpraševanje!

Hoteli Krka – Otočec (SLO)

Svetovno znani Otočec Vam ponuja vse, kar si želite od Vašega poslovnega dogodka. Incentive izleti, team building vikendi, konference, poslovni pikniki - vse to je kot nalašč za okolje, ki je gostilo predsednike, diplomate in v preteklosti tudi kneze in grofe.
Povpraševanje!

Naturel resort – Faaker See (AUT)

Prav posebno doživetje Vaše podjetje čaka na lokaciji Naturel resort ob očarljivem jezeru Faaker See. Hišice v alpskem stilu bodo Vaše zaposlene gostile z vsem udobjem modernosti, pa vendar ob domačem vzdušju intime počitniških hišic.
Povpraševanje!

Hoteli Maistra – Vrsar (HR)

Hoteli Maistra v Vrsarju na hrvaški Istri se dvigajo nad prekrasno panoramo majhnih otočkov sredozemskega morja in je odlična lokacija za dogodke Vašega podjetja z ETC Adriatic. Navdušila Vas bo od samega prihoda in je kot nalašč za incentive izlete za vaše uslužbence ali partnerje.
Povpraševanje!

Center Harmonija – Mengeš (SLO)

Sredi zelenega okolja pod mengeškim gričem se nahaja center Harmonija, izvrstna lokacija za Vaše poslovne dogodke manjše in srednje velikosti. Bližina Ljubljane ter avtoceste ponuja omogoča dostopnost, obenem pa dovolj zasebnosti in drugačnosti, da se zares počutite v svojem svetu.
Povpraševanje!

Hotel Falkensteiner Carinzia – Avstrijska koroška (AUT)

Hotel Falkensteiner Carinzia na avstrijskem Koroškem je idealna lokacija za vaše konference in poslovna srečanja v prekrasni okolici avstrijskih Alp in neposredni bližini smučišča Nassfeld.
Povpraševanje!

Z nami so sodelovali